18 Ekim 2020 Pazar

BEYKOZ BELEDİYESİ GSK GENÇ ERKEKLER HENTBOLDA YALOVA İLE 2.KEZ KARŞILAŞTI


Hafta sonunda Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda yine bir hentbol heyecanı vardı. Bölgesel Hentbol Ligi hazırlıklarına devam eden Yalova Zirve SK A Takımı ile gerçekleşen karşılaşma ilk maçtan daha da farklı bir heyecana sahne oldu. 

Gollerin not alınmadığı dostluk mücadelesi anlamı da taşıyan karşılaşmayı 5 farkla kazanan konuk takım böylece önümüzdeki hafta yapacağı resmi müsabakalar öncesinde kendisini son kez tartmış oldu.

Yalova Zirve SK Takım Antrenörü Hüseyin Kutup müsabakanın ardından yapmış olduğu konuşmada, " Bizleri bir hafta içinde iki kez konuk eden Beykoz Belediyesi GSK Kulübüne ne kadar teşekkür etsem az. Önümüzdeki hafta sonunda çok önemli maçlarımız var ve biz Beykoz'da büyük bir salonda iki maç ile güzel bir hazırlık süreci yaşadık. Yalova'da maalesef böyle bir şansımız olmadı. Dolayısı ile Beykoz Belediyespor'a ve değerli hocamız Çetin Tiryaki'ye ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. Kendilerine de bu sezonki müsabakalarında başarılar diliyorum " diye konuştu.

Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Altyapı Takımlar Antrenörü Çetin Tiryaki ise Bursa'da yapılacak Bölgesel Amatör Lig maçları öncesinde başarı dileklerinde bulunurken, " Yıllardır Hentbol Sporuna emek harcayan Hüseyin Hocamızı ev takımını konuk etmekten mutlu olduk. Güzel, oldukça samimi bir ortamda bunun yanında çekişmeli bir maç yaşadık. Bu genç kardeşlerimiz İnşallah hedefine ulaşıp Hentbol Sporuna renk katacaklar. Biz de takım olarak her iki maçta da artı ve eksilerimizi görme fırsatı bulduk " şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder