19 Ekim 2020 Pazartesi

İBB'NİN SPOR KULÜPLERİNE YARDIM DAĞITIMINDA SIRA BEYKOZ'DA İDİ

 


İstanbul Büyükşehir Belediyesinin İstanbul Genelinde Spor Kulüplerine yapmış olduğu spor malzemeleri dağıtım günlerinde ilk sıra Beykoz İlçesinde idi. 
İBB Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksinde gerçekleşen malzeme dağıtım töreni sonrasında gerekli evrakları teslim eden spor kulüplerine yardım malzeme kolileri teslim edildi.

Malzeme Dağıtım töreninde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, İlçe Spor Kulüplerinin Başkan ve temsilcileri hazır bulundu.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, özellikle Covid-19 Pandemi sürecinde Spor Kulüplerinin çok zor günler yaşadığına dikkatleri çekerken, " Dolayısı ile geçmiş zamanlardan gelen ve bugün de devam etmekte olan malzeme yardımlarının kulüplerimiz için önemli ve yararlı olduğu inancındayım. İstanbul Büyükşehir Belediyesine şahsım ve spor kulüplerimiz adına teşekkür ediyorum " diye konuştu.

Öte yandan İBB tarafından yapılan ilk yardımlar futbol branşlarını ilgilendiren ürünleri içerirken ileriki haftalarda diğer branşları da içeren yardımlar yapılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder