20 Ekim 2020 Salı

BEYKOZ KUNDURA ÖZEL FİLM SEÇKİSİNİ ÇEVRİMİÇİ PLATFORMUNA TAŞIYOR


Geçtiğimiz iki yıl içerisinde sinema tarihine iz bırakmış filmlerle birlikte, yeni keşifleri güncel temalar etrafında sinemaseverlerle buluşturan Kundura Sinema,
ikinci yılını kutladığı yeni sezonda özel film seçkisini www.kultur.beykozkundura.com blog sayfası üzerinden Kinescope iş birliğiyle çevrimiçi platformuna taşıyor. 


Sanat dünyasının beğeni ile takip edilen, çevrimiçi film izleme platformu Kinescope ile uzun soluklu bir iş birliğine imza atan Kundura Sinema, 20 Ekim 2020 tarihi itibarıyla yeni blog sayfası www.kultur.beykozkundura.com üzerinden festival filmleri ve özel gösterimlerden oluşan tematik seçkilerini orjinal dilinde Türkçe altyazı seçeneği ile sinemaseverlerle buluşturuyor. 


Bu iş birliğinin ilk seçkisinde, “Zamansız Masallar” başlığı altında, dünya festivallerinden ödüllerle dönen Hintli yönetmen Prantik Narayan Basu’nun dilden dile anlatılan folklorik masal ve anlatılardan esinlenerek beyaz perdeye aktardığı hayalci ve büyüleyici üç kısa filmi yer alıyor.


Detaylı bilgiyi ekteki bültende bulabilirsiniz. Kundura Sinema özelinde ve Beykoz Kundura’nın dönüşümü ile ilgili olarak daha kapsamlı haber ya da röportaj talebiniz olursa yardımcı olmaktan memnun olurum. 


“Zamansız Masallar” çevrimiçi gösterimi görselleri için BU LİNKİ,

Genel Kundura Sinema görselleri için BU LİNKİ ziyaret edebilirsiniz. 

*Görselleri kullanırken künye bilgisi vermeye özen gösterelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder