18 Ekim 2020 Pazar

BEYKOZ'A A BAYANLAR KATEGORİSİNDE VOLEYBOL HEYECANI GERİ DÖNÜYOR


Beykoz İlçesinde yıllardır A Bayanlar Kategorisinde Voleybol sporunda takımımız yokken Beykoz Belediyesi GSK bu anlamda lig maçlarına hazırlanmakta.

Geçmiş yıllarda Beykoz Belediyespor ve Net Voleybol Kulüpleri Kadınlar Voleybol Liglerinde boy göstermiş idi. Uzun yıllar Boğaziçi Ekibinde Voleybol Şubesinde Antrenörlük görevi ifa eden Aykut Aydın Kulüp Yönetiminin A Takım düzeyinde Takım kurulma düşüncesi kapsamında çalışmalara başlarken, altyapıdan gelen genç oyuncular ile kulüp bünyesinden yetişip değişik kulüplerde forma giyen sporcular yeniden kadroya dahil edilmeye başlandı.




Beykoz Belediyesi GSK Voleybol Takımlar Antrenörü Aykut Aydın yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi..." Beykoz ilçemizde çok eskilerden beri bir voleybol kültürü vardı. Değişik kulüpler çeşitli yaş kategorilerinde liglere katılım sağlamakta idi. Biz de Beykoz Belediyesi GSK olarak Yönetim Kurulumuzun talebi doğrultusunda A Takım düzeyinde ilçemize yeniden bir takım kazandırma gayretinde olduk. Genç bir kadro kurduk, bu kadroya bünyemizden yetişen ve üst düzey takımlarda başarı ile formam giyip tecrübe kazanan arkadaşlarımızı dahil ettik. Şu ana kadar oluşturduğumuz kadro ile hem antrenmanlarımız hem de hazırlık müsabakalarımız devam etmekte. Geçtiğimiz günlerde TVF Kadınlar Voleybol 2.Ligi Takımlarından Kartal Anadolu ile ilk maçımızı oynadık, ardından Fenerbahçe Koleji ile ikinci hazırlık maçımızı yaptık. Her iki maçtan da önemli sonuçlar çıkardık. İfade ettiğim gibi çok genç bir kadromuz olduğundan bizim için en önemli şey deneyim kazanmak, bu da bol bol hazırlık maçı yapmak ile sağlanacak " diye konuştu.




Beykoz Belediyesi GSK Kadınlar Voleybol A Takımı Bölgesel Amatör Ligden maçlarını oynamaya başlayacak. Uzun vadeli hedef ise TVF Sultanlar Süper Ligde mücadele edebilmek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder