30 Ekim 2020 Cuma

BEYKOZ BELEDİYESPOR'DA GENÇ HENTBOLCULARIN OKÇULAR VAKFI KAMPI SONA ERDİ


Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Genç ve Yıldız Erkekler Hentbol Takımlarının Alibahadır'da bulunan Beykoz Belediyesi Mesire alanında bulunan kamp merkezinde 2 gün süren hazırlık kampı sona erdi.

20 Sporcunun yanı sıra teknik ve idari isimlerin de hazır bulunduğu kamp gayet verimli geçerken, Boğaziçi Takımının sporcuları Recep Şahin Köktürk Spor Salonundaki rutin antrenmanlarının yanı sıra akşam üzeri TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Fıtness Salonunda da çalışmalarda bulundu.



Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Altyapı Takımlar Antrenörü Çetin Tiryaki 2 gün süren kampın ardından yapmış olduğu değerlendirmede, " Bu tür kampların sporcular açısından hele ki gelişme çağındaki sporcular açısından son derece önemli olduğunu ifade etmek isterim. Çok güzel bir atmosfer yaşandığını söyleyebilirim. Alibahadır'da bulunan Kamp Merkezi konum itibarı ile ormana komşu ve bol oksijen ve emiz hava içeren bir yerde bulunmakta.  Kampta antrenman programlarımız dışında, hazırlık maçlarını da birlikte izleyip artı ve eksilerimizi görme imkanı bulduk. Bu arada TFF Meral - Celal Aras Spor Lisesine bizleri Fıtness Salonunun açmaları nedeni ile de Okul Müdürü Candar Keskin'in şahsında ayrıca teşekkür ediyoruz. Öte yandan Beykoz Belediyemiz Kültür Müdürlüğünden gönderilen kitapların da okunması ve tesislerde bulunan Basketbol, futbol ve Tenis alanında stres atılması kamptaki diğer artılarımız oldu. " şeklinde konuştular.





Sporcular açısından kampı değerlendiren takım kaptanları Umutcan Ekiz ve Halil Cangür ise son derece mutlu ve heyecan yaşadıkları bir kamp sürecini geride bıraktıklarını ifade ederlerken, " Başta Beykoz Belediye Başkanımız Murat Aydın olmak üzere, Kulüp Başkanımız Fatih Sağlam'a, bizlere büyük güven duyan Salim Öztürk Başkanımıza, Gençlik Spor Hizmetleri Müdürümüz Ersen Sancar'a, değerli Antrenörümüz Çetin Tiryaki Hocamız ve Yardımcısı Yunus Emre Hocamıza ayrı, ayrı teşekkür ediyoruz. Bu kamp bizim çalışma azim ve kararlılığımıza pozitif yönde büyük bir katkı sağladı. Buraya yani Alibahadır Kamp Merkezine ilk kez geldik, gerçekten de her spor dalındaki sporcular için çok güzel bir atmosfer bulunmakta. Mükemmel bir doğası var. İnşallah bizler olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız, şimdi lig maçlarının başlamasını daha da çok sabırsızlıkla bekliyoruz " diye konuştular.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder