30 Ekim 2020 Cuma

BEYKOZ MASTERLER CUMHURİYET KUPASINDA FIRTINA GİBİ BAŞLADI !


Antalya'da gerçekleşen Cumhuriyet Kupası Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında Beykoz İlçemizi temsil eden Beykoz Masterler SK Takımı Grup maçlarında başarılı skorlara imza atarken, Türkiye Genelinden katılan takımlar arasında ilk 16'ya adını yazdırdı.

Antalya Kremlin Palace Sahasında başlayan ve Türkiye'nin dört bir yanından takımların katılım sağladığı turnuvada sahne alan Sarı-Siyahlılar yer aldığı dörtlü gruptan çıkmasını bildi. Boğaziçi ekibini ikinci etap karşılaşmalarında zorlu rakipler beklemekte.



Beykoz Masterler SK Takımı Turnuva kapsamındaki ilk maçında Bekirpaşa Masterler Takımı ile karşı karşıya gelirken, maçta güzel bir oyun ortaya koyasına hatta farklı bir galibiyet bile alacak olmasına karşın rüzgara takıldı. İlk maçını 1-1 beraberlikle kapatan temsilcimiz ikinci maçında Somuncubaba Masterler ile yaptığı maçtan 1-o galip ayrıldı.

Sabah oynadığı bu maçı sonrasında akşam üzeri bu kez 3.maçına çıkan Sarı-Siyahlılarda rakip bu kez farklı kentin Rize'nin Temsilcisi Fındıklı Masterler i
uptaki son maçını da  1-0 gal
ibiyetle kapatan Beykoz Masterler Takımı bundan sonra oy

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder