31 Ekim 2020 Cumartesi

BEYKOZ'DA CUMHURİYET COŞKUSU ATLETİZM YARIŞMALARI İLE RENKLENDİ


Beykoz İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile yapılan etkinliklerden birinin adresi de Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Kampüsü Atletizm Pisti idi. İlçenin çeşitli okullarından katılım olduğu yarışmalarda heyecan ve sevinç bir arada yaşandı.

İlçe Genelindeki Okullarda görev yapan Öğretmenler ile İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü personellerinin yarışmaların kusursuz biçimde geçmesi için yoğun mesai harcadıkları gözlemlendi.

Geçtiğimiz haftalarda 5 yıl süren Beykoz'daki görevi sona eren ve İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak ataması gerçekleşene göreve başlayan Beykoz İlçe Gençlik Spor Müdürü Bülent Küçük'de heyecana ortak olurken, kendisine yeni görevinde başarı dilekleri vardı.

Beykoz İlçesinde Atletizm Sporu dendiğinde ilk akla gelen isimlerden olan ve kariyerinde birçok başarı bulunan Miray Gür etkinliğe katkıda bulunan isimlerin başında idi. Gür etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi...

" Her yıl olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir coşku ile kutladık. Beykoz Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak, Cumhuriyet atletizm yarışmalarında sporcularımızın yoğun katılımı ve büyük bir mücadelesi ile yarışmaları tamamladık. Bizi yalnız bırakmayan, İstanbul İl Gençlik ve Spor Şube Müdürümüz Sayın Bülent Küçük başta olmak üzere, Velilerimize ve tüm sporcularımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım " 



İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanan Bülent Küçük ise yıllardır büyük bir emek verilen Atletizm Sporunda Beykoz'da başarılı etkinliklere imza atılmaya devam edilmesinin kendisini de mutlu ettiğini ifade ederken, " 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında başarılı bir organizasyona imza atıldı. Öncelikle katılan tüm sporcularımıza teşekkür ederken, görev yapan öğretmen ve diğer arkadaşlarımıza da kutluyorum. Yarışları takip etmekten son derce mutlu oldum " diye konuştu.

KAYNAK / https://www.beykozegitimvespor.site/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder