27 Kasım 2020 Cuma

BEYKOZ BELEDİYESPOR, MYK HENTBOL HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI


THF Erkekler Hentbol Süper Ligi temsilcimiz Beykoz Belediyespor'da Yarın ( Cumartesi ) oynanacak Ankara MYK Hentbol karşılaşmasının son antrenmanı gerçekleşti. 


Ekibimizde Ümit, Cemal ve Fatih Sakatlıkları nedeni ile takımda yerini alamayacak iken Antrenör Mesut Ilgın yaptığı açıklamada, " Sezon başından beri hiçbir maçımıza tam kadro çıkamasak da yolumuza namağlup devam ediyoruz. MYK Maçı ile birlikte yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyoruz Umarız bu sakatlıklar sürecini en az hasarla atlatırız. Çünkü önümüzde çok yoğun bir maç trafiği olacak " dedi.

THF Erkekler Hentbol Liginde hafta sonunda 7.Hafta karşılaşmaları oynanacak iken Covid-19 Pandemi Sürecinde iptal edilen karşılaşmalar da dikkate alındığında 1 maçı eksik olan Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı 3.sırada yer almakta.

Boğaziçi Ekibinde sezon öncesinden başlayan sakatlıklar ve ameliyat olan 2 sporcu dolayısı ile şimdiye kadar hiçbir karşılaşmaya tam kadro ile çıkabilme şansı olmadı. Ameliyat olan isimlerden Emre Bakır Antrenmanlara başlayıp kadroya dahil olurken, Fatih Ateş'in ameliyat sonrası süreci devam etmekte.

Hentbol Takımının kuruluşundan beri takımda yer alan birkaç isimden olan ve istikrarlı grafiği ile dikkatleri çeken Kaptan Ümit Kırkayak'ın ilk kez ciddi bir sakatlık yaşaması moralleri bozdu. Takım kurgusunda kilit isimlerden biri olan Kaptanın en az bir buçuk iki aya kadar iyileşeceği konuşulmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder