6 Aralık 2020 Pazar

HAZIR BAŞLAMIŞKEN ŞU BEYKOZ GİRİŞİ DE BİR GÜZELLİĞE KAVUŞSA !

 


Beykoz İlçesi sahilinde son zamanlarda yapılan çalışmalar ile güzel bir görünüme kavuşmuş iken Erha Beykoz olarak bir öneriyi buradan gündeme taşımak istiyoruz.

Gümüşsuyu Sahilinde Balıkçılık Okulu Otoparkı-Eğitim Alanı olarak bilinen bölgeden başlayan ve Beykoz İlçe Girişindeki Çifte Kavak Ağaçlı yola kadar uzanan çalışmalarda Beykoz Spor Kulübü Binası yanındaki alanda son etap çalışmaları devam etmekte. 




Buraya kadar yapılan proje çalışması ile gerçekten de gecesi ile gündüzü ile ilgi odağı olan bir görünüme kavuşuldu. Erha Beykoz olarak diyeceğimiz ve önerimiz şu ki gelin hazır bu güzellik ortaya çıkmış iken ilçe girişindeki çifte çınarla bölgesinde de bir devamı gelsin. 




Beykoz Korusuna girilen tarihi kapı girişi ve duvarları ile her iki ulaşım yolu ortasında kalan sette bulunan beton bloklara bir el atılıp estetik bir görünüm kazandırılabilir. İllerdeki ilçe girişleri çok özel yerler konumunda...Beykoz İlçe Merkezi girişimi de yapılan çalışma ile dikkat çekici bir boyuta taşınabilir.



Tarihi bir mekan halindeki Beykoz Korusunu ya da bir başka adı ile Abraham Paşa Korusu Giriş Kapısı ve duvarlarında sağlam bir tadilat yapılabilir...orası Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda onlar yapsın diyeceklere karşılık verilecek cevabımız da Gümüşsuyu Sahili de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sorumluluk alanında kalmakta idi...oraya yapılabiliyorsa habere konu olan bölgede de neden devam edilmesin çalışmalara...




Haber fotoğraflarımızda bölgenin kötü görünümünden bazı paylaşımlar yaptık...bu görüntüler Beykoz'a hiç yakışmıyor düşüncesindeyiz...Belediye Başkanımız Murat Aydın'a mesajımızı da göndermiş olalım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder