14 Ocak 2021 Perşembe

BEYKOZ İLÇE GENÇLİK-SPOR MÜDÜRLÜĞÜ ATLETİZM SPORCULAR ATAKÖY'DEN MUTLU DÖNDÜ


Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Atletizm Takımı sporcuları 13-14 Ocak’ta Ataköy'de yapılan U16 Salon İl Birinciliği yarışmalarında kendi branşlarında kişisel en iyi dereceleriyle başarılı oldu.

Beykoz'da 5 yıl süren Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevini geçtiğimiz günlerde tamamlayıp İl Müdürlüğündeki yeni görevine başlayıp, devam eden Bülent Küçük'ün büyük emeğinin olduğu sporcuların başarısı sevinç yarattı.



Pandemi süreci boyunca gerek Kanlıca Sahasında gerekse de Marmara Üniversitesi'nin Anadoluhisarı Kampüsü içindeki Atletizm Pistinde yoğun bir mesai harcayan Beykozlu sporcular el etmiş oldukları başarı sonuçların ardından güzel bir dönüş yapmıştı.



Tabii ki başarılı sporcuların ardında onları küçük yaşlardan beri antre eden, çalıştıran Miray Gür'ün de payını görmemek ne mümkün. Kendisi de Beykoz İlçesinden son dönemlerde yetişmiş en başarılı sporcular arasında yer alan Miray Gür son yıllarda sporcu yetişmesi konusunda ciddi bir çalışma programı uygulamakta idi. Nitekim bunun semeresi de görüldü.



Miray Gür son yarışlarından ardından ERHA BEYKOZ'a yaptığı açıklamada sporcularının artık girdikleri yarışlarda heyecanlarını yenerek tamamen başarıya odaklanmalarından sonra bu gururlandıran sonuçların ortaya çıktığını söylerken, " 1 sene aradan sonra ilk yarışmamızda Pandemi döneminin zorlu günlerinde çalışıp en iyi derecelerimizi koşmak suretiyle çocuklarımızın motivasyonları birazda olsa kendine geldi. Bize her konuda destek olan ve her zaman yanımızda hissettiğimiz İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sportif Değerlendirme ve Takip Birimi Şube Müdürümüz Bülent Küçük'e teşekkür ediyoruz. Öte yandan çalışmalarımızı yaptığımız Marmara Üniversistesi Anadoluhisarı Kampüsü Atletizm Sahasını bize açan, 7 gün 24 saat antrenman imkanı tanıyan Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç Dr. Mehmet Yorulmazlar'a da çok teşekkür ederiz. Aldığımız bu başarı sonuçlar bizleri ileriki yarışlar için daha da umutlu konuşmaya sevk etti. Beykozlu sporcular ile Atletizm Sporuna damgamız vurmaya devam ediyoruz " diye konuştu.



Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Atletizm Takımı sporcularının katıldıkları yarışlarda elde ettikleri başarılar gelince...


60 metre engel Emirhan Genç 1.inci
60 metre Emirhan Genç 3.üncü
60 metre Poyraz Efe Ayan 4.üncü
Uzun atlama Fatih Emre Günay 2.inci
800 metre Alp Tuğrul Altay 2.inci
200 metre Senanur Kuruderi 3.üncü
Uzun atlama Rahime Bek 2.inci
Gülle atma Nazlıcan Yılmaz 2.inci
800 metre Songül Akyol 3.üncü
800 metre Ayşe Nisa Dandin 4.üncü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder