3 Mayıs 2021 Pazartesi

BEYKOZ 1908'DE ANTRENMANLAR DEVAM EDİYOR


TFF Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Beykoz 1908 A.Ş. Takımında antrenmanlar belirlenen program dahilinde devam etmekte.

Beykoz Stadında yapılan antrenmanlarda futbolcuların oldukça istekli hali gözlerden kaçmazken, Teknik Kadro her geçen gün fiziki anlamda lige hazır hale gelindiği inancında.

Bilindiği üzere Bölgesel Amatör Lig maçları Nisan Ayı ortalarında başlayacak iken ülke genelinde vakalardaki artış nedeniyle Mayıs Ayı sonuna ertelenmiş idi.

Türkiye Genelindeki değişik illerde hem antrenmanlar hem de hazırlık maçları alınan izinler doğrultusunda devam etmekte idi.

Beykoz 1908 A.Ş. Yönetimi ilk günden beri Bölgesel Amatör Lig müsabakalarının oynatılması yönünde kesin bir görüş açıklamış idi. Gelinen noktada ülkemizde yaşanan tam kapanma hadisesi sonrasında sürecin tamamlanması ile vaka oranları dikkate alınıp bir karara varılması beklenmekte.

Bu süreci boş geçirmek istemeyen Beykoz 1908 A.Ş. Takımında Antrenmanlar devam etmekte. Beykoz Stadında haftanın ilk çalışmasında futbolcu, teknik kadro ve diğer görevli isimler dışında kimse stada alınmadı.

Yaklaşık bir buçuk saatlik çalışmanın ardından futbolcular dinlenmeye çekildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder