5 Mayıs 2021 Çarşamba

TALHA ÇETİN BAL LİGİ MAÇLARI İÇİN SABIRSIZLANIYOR....


Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımında Bölgesel Amatör Lig hazırlıkları antrenman ve maçlar ile devam ederken bu sezon kadroya dahil edilen genç isimlerden Ramazan Talha Çetin geleceğe umutla bakıyor.

2013 Yılında Rivaspor takımında ilk lisansı çıkan ve Kırmızı-Beyazlı ekipte müsabakalara çıkan Talha Çetin 3 sezonluk maceranın ardından Beykoz 1908 A.Ş. Altyapı Takımına geçiş yapmıştı. Başarılı oyuncu bir sonraki adresi olan Çubukluspor ile beklenen patlamayı yaparken değişik yaş gruplarında şampiyonluklar yaşadı.




U17 Yaş Türkiye Şampiyonluğu yaşayan Çubukluspor kadrosunda da yer almış bir isim olan Talha Çetin, İstanbul Amatör Liglerinde müsabakalarının iptal edilmesi sonrasında 7 arkadaşı ile birlikte Beykoz 1908 Takımının kadrosuna dahil olmuştu.

2 aylık süreçte Sarı-Siyahlı takımda farklı bir kimliğe bürünen yetenekli oyuncu bu ana kadar oynanan tüm hazırlık karşılaşmalarında forma giymişti.



Genç Oyuncu ERHA BEYKOZ'a yaptığı açıklamada " Beykoz benim için iyi bir deneyim olacak. A Takım düzeyinde bir birinden yetenekli isimler kadromuzda bulunmakta. Ben mevkiimde çıktığım maçlarda en iyisini ortaya koyma düşüncesindeyim. Ergun Ortakçı gibi bir isim ile çalışmak ise ayrı bir güzellik. Her zaman için artı ve eksilerimi ortaya koyan, beni motive eden yönlendiren tecrübeli abilerim de kadroda var. Tabii ki her geçen gün üstüne biraz daha koyarak lig maçlarında Beykoz forması ile sahaya çıkmak istiyorum. Takımdaki tüm futbolcular gibi ben de Bölgesel Amatör Lig maçlarına kilitlendik. İnşallah müsabakalar oynanır ve biz de 2 aylık hazırlık sürecinin izlerini sahada yansıtırız. Ben çok çalışmam gerektiğinin de farkındayım, antrenman ve maçlara bunu yansıtma düşüncesindeyim " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ERHA BEYKOZ
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder