8 Mayıs 2021 Cumartesi

BEYKOZ BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUK UMUDUNU SON HAFTAYA TAŞIDI


THF Erkekler Hentbol Süper Liginde son iki haftaya girerken Şampiyonluğa ulaşacak takım çok bilinmeyenli denklemin çözümü sonrasında çıkacak gibi.

Beşiktaş Aygaz, Spor Toto ve Beykoz Belediyespor takımlarının yapacakları maçlar da dikkate alındında şampiyonluk iddiaları var. İstanbul Üniversitesi Beykoz Belediyespor karşısında salonda ikisi kaleci olmak üzere 8 oyuncu ile yer alabildi.

Beykoz Belediyespor takımı sezonun son iç saha maçında Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda Süper Ligden düşmesi kesinleşen İstanbul Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Maça ideal kadrosu dışındaki isimler ile başlayan Boğaziçi ekibi başa başa giden maçta 20.Dakikaya girildiğinde 4 fark ile geriye düşünce Teknik Kadro as oyuncularını maça dahil etti ve kısa sürede önce beraberliği yakaladığı ardından öne geçtiği golü buldu.

İkinci yarının başlarında konuk takımdan sakatlanan oyuncu nedeni ile yedek oyuncusu olmayan rakibi karşısında centilmenlik yapan ve 6 kişi ile mücadele eden Yeşil-Mavili ekip alkışı hak etti.

Karşılaşma 34-25 Beykoz Belediyespor üstünlüğünde tamamlandı.

Salon : Recep Şahin Köktürk Spor Salonu

Hakemler : Mesut Erdoğan-Mustafa Kankaya

Beykoz Belediyesi GSK : Mehmet Emre ( Murat Varlı ), Samet Kanberoğlu 11, Fatih Ateş 2, Yakup Yaşar Simsar 2, Yurıı Babankov 4, Ömer Mercan 3 Ümit Kırkayak, Ozan Erdoğan, Ömer Faruk Güldal 2, Adem Orhun Kömürcü 2, Alper Aydın 2, Tahir İlkbahar 2, Salih Uludağ 4, Ali Mercan 

Antrenör : Mesut Ilgın

İstanbul Üniversitesi : Adem Gökalp ( Kaan Emre Aksu ), Alperen Arabacı 5, Buğrahan Erol 2, Azad Erkmen 2, Emre Oğuzbal 6, Emirhan Günay 8, Tekin Çetin 2

İlk Yarı : 15-14 Beykoz Belediyespor

Sarı Kartlar : Samet, Alper, Salih ( Beykoz Bld.Gsk ), Emre, Emirhan, Tekin ( İstanbul Üniversitesi SK )

2 Dakika Cezalılar : Samet, Ozan, Adem Orhun, Salih ( Beykoz Bld.Gsk ), 

7 Metre Atışları : Samet Kanberoğlu ( 2 Gol )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder