23 Eylül 2021 Perşembe

ADİL KAYA'DAN SPONSORU OLDUĞU TAKIMA MORAL-MOTİVASYON DESTEĞİ VAR


Beykoz İlçesinin tanınmış iş insanlarından olan Kayalar Pastaneleri Sahibi Adil Kaya'dan sponsor olduğu Orgi Kayalar Pastanesi Takımına destek var!


1977 yılında Kastamonu’da doğan Adil Kaya İlk öğretimini Kastamonu’daki Yağlıca Köyü’nde okudu. Daha sonra İstanbul’a geldi ve İstanbul’da pastacılık işine çıraklıkla başladı. Beş yıldır müzik ile ilgilenmeye başlayan Adil Kaya iki senedir saz eğitimi almaktadır. Şuan ise müzik alanında ilerlemeye devam etmekte.



Adil Kaya başarılı bir insanı ve sektöründe Beykoz'da markalaşmış bir isim olarak spora da destek olmakta. Kastamonulu Hemşerisi Serkan Turgut'un kurduğu takımlara reklam sponsoru olan Kaya, geçen hafta sonunda Gümüşsuyuspor Tesislerinde devam eden 9.Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol turnuvasını takipte idi.

Reklam sponsoru olduğu Orgi Kayalar Pastanesi Takımının turnuvanın iddialı takımlarından Dingilspor ile oynadığı karşılaşmayı baştan sonra takip eden Adil Kaya, takımının sahadan 4-2 mağlup olması sonrasında futbolcuları teselli etti.

Turnuva müsabakaları esnasında ERHA BEYKOZ'a özel açıklamalarda bulunan Adil Kaya her insanın sevdiği işi mutlak surette yapması gerektiğine vurgu yaparken, " Ben tabiri caizse çekirdekten yetişen bir pastaneciyim: Bu güne kadar hangi işe girişmiş isem sonuna kadar, başarılı oluncaya değin giderim...nitekim çıraklık ile başladığım Pastanecilik Sektöründe Allah'ın izni bizim de gayretimiz ile iyi bir noktaya geldik. Beykoz'un kendi alanında markası olmayı başardık. Sonrasında Anadolu'dan yetişen bir isim olarak türkülere olan merakımı öncelikle saz çalmayı öğrenerek farklı bir aşamaya taşıdım. Sonrasında ise çektiğimiz klipler ile bu alandan da emin adımlar ile ilerlemeye başladım, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun." diye konuştu.

Sporun her dalına ilgi duyduğunu ifade eden Adil Kaya vaktim olduğu anlarda televizyonda hangi spor dalından yayın varsa izlemekten geri durmadığına vurgu yaparken, " Tabii ki futbolun yeri her zaman farklı olmuştur. Bu anlamda iyi bir futbolseverim de, değerli kardeşim Serkan Turgut'un kurduğu takımlara sponsor olmaya başladım. Müsait zamanlarda gelip maçlarını da izlemeye çalışıyorum. Bugün de Kelle İbrahim gibi ki öncelikle Büyük Beykozluyu rahmetle anıyorum, adına düzenlenen turnuvada takımımızın maçını izlemek için geldim. Sonuç benim açıdan önemli değil asıl önemli olan b büyük ismin adına düzenlenen turnuvada layıkıyla temsil edilebilmek. Güzel ve çekişmeli bir maç oldu, maalesef biz kaybettik, maçı hak eden rakibimiz kazandı, tebrik ediyorum. Şunu da belirtmek isterim ki Beykoz'da bu tür organizasyonlarda, turnuvalarda bölgemiz, ilçemiz iş adamları, işyeri sahipleri en azından mahallelerinin takımlarına destek olmalı. Bir çift forma yaptırarak da insanların gönlüne girilebilir. Biz de çam sakızı çoban armağanı bir katkıda bulunayım dedim." diye görüş beyanında bulundu.



Hızlı bir giriş yaptığı Müzik Sektöründe gidebildiği yere kadar gidebilme düşüncesinde olduğunu ifade eden Adil Kaya, " Değişik klipler ile kamuoyunun karşısına çıkıp ilk sınavlarımızı da vermiş olduk. Özellikle de Kastamonulu hemşerilerimden çok güzel geri dönüşler oldu. Zamanla bu işte profesyonelleşmek istiyorum. İyi bir ekip ile yola çıkıp güzel klipler çektik, emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim, sağ olsunlar, var olsunlar " dedi.

Müzik hayatında da oldukça başarılı giden Beykoz ilçesinin sevilen isimlerinden Adil Kaya’nın önceki ve yeni gelecek olan şarkılarını kaçırmamak için kanalımıza abone olup yorum ve beğeniler ile destek olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder