22 Eylül 2021 Çarşamba

BEYKOZ BELEDİYESİ GSK SEZONUN İLK MAÇINDA FARKLI KAZANDI 38-27


THF Erkekler Hentbol Süper Liginde geride kalan hafta sonunda ilk hafta maçları ile başlayan müsabakalardan son maç Beykoz Belediyesi GSK ile Ligin yeni takımlarından Hatayspor arasında oynandı.

Recep Şahin Köktürk Spor Salonu oynanan erteleme maçında ilk bölümler dengeli geçerken daha sonra oyuna ağırlığını koyan Boğaziçi ekibi zorlanmadan galip geldi. Hafta sonunda Ankara'da oynayacağı MYK Hentbol maçını da düşünen Beykoz Belediyesi GSK Takımı sıklıkla oyuncu değişiklikleri ile dinlenme imkanı da bulmuş oldu.

Maçın en skorer ismi ise kaydettiği 11 gol ile Samet Kanberoğlu olurken Hatayspor adına 6 gole imza atan Adnan Tayfun günün bir başka dikkat çeken ismi oldu. Müsabakayı 11 gol farkı ile 38-27 kazanan Yeşil-Mavili ekip sezona güzel bir giriş yapmış oldu.


Salon : Recep Şahin Köktürk Spor Salonu

Hakemler : Özdemir Kaan Çınar-Hasan Kılıç

Gözlemci : Kenan Sivrikaya

Beykoz Belediyesi GSK : Burak Turan ( Mehmet Emre-Murat Varlı ), Çağlayan Öztürk , Samet Kanberoğlu 12, Ozan Erdoğan 3, Ömer Faruk Güldal, Gürkan Soğukpınar 5, Salih Uludağ 1, Tahir İlkbahar 2, Ömür Pehlivan 5, Alperen Arabacı 2, Alper Aydın 1, İlkan Keleşoğlu 6

Antrenör : Mesut Ilgın

Hatayspor : Yasin Çalışkan ( Mehmet Doğukan Karatay ), Uğurcan Doğan, Serdar Saman, İsmet Yılmaz 4, Oğuz Çevik 3,  Danyal Kaya 3, Oleksandr Tuıkin 2, Serhat Yahşi 3, Fatih Köşe, Emre Aşkar 1, Emre Zeybek, Arda Vurgun 1, Kasım Can Kartal 1, Mustafa Kurt,  Emre Yiğitbaşı , Taha Berk Başakın 3, Adnan Tayfur 6

Antrenör : Savaş Yüksek

İlk Yarı Sonucu : 18-13 Beykoz Belediyesi GSK

Sarı Kartlar : Alperen, Tahir / Serhat

2 Dakika Cezalıları : Tahir, Alper ( 2 ) Ömür, Ozan, Gürkan / Tuıkin, Serhat, Berk

7 Metre Atışları : Samet 1, Alperen 2, Danyal 1, Adnan 1, Serhat 1


TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder