21 Eylül 2021 Salı

AK PARTİ BEYKOZ DANIŞMA MECLİSİ İLE KENDİ KENDİNİ DEĞERLENDİRDİ


Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısının adresi Kavacık'ta yeni yapılan Nikah Salonu idi.


Danışma Meclisi Toplantısına; AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Milletvekilleri Mihrimah Belma Satır ve Eyüp Özsoy, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve üç kademe teşkilat mensupları katıldı.

Programda ilk olarak divan heyeti seçildi. İlçe Başkan Yardımcısı Hayrettin Yanık’ın Divan Başkanı seçildiği “Danışma Meclisi” toplantısı,1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

İlçe Yönetiminden Özkan Ayduğan’ın sunum yaptığı programda ilk olarak açılış konuşmasını yapması için İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç mikrofona davet edildi.

M. Hanefi DİLMAÇ (AK Parti Beykoz İlçe Başkanı)

Kürsüye gelen İlçe başkanı M. Hanefi Dilmaç, konuşmasına ilk olarak programa katılım gösteren herkese teşekkür ederek başladı. Dilmaç konuşmasının devamında şöyle devam etti: “Danışma meclisimiz öncelikle Beykoz’umuza, insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah’tan temenni diyorum.

Teşkilatının her zaman yanında olan Murat Aydın başkanıma şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyoruz. Ve bundan sonra birlikte çok daha işler başaracağımıza inanıyorum.

Biz 2023’e tüm mahallerinde 3 kademe tamamen teşkilat yapılanması tamamlanmış bir teşkilat olarak Beykoz’da 66 artı 1 alabilir miyiz? Alabiliriz, çünkü biz Beykoz’da %56 aldık. Teşkilatımıza güveniyorum. Ve bu hedefe inşallah ulaşacağız.

Gerçekleşen Danışma Meclisinde M. Hanefi Dilmaç’ın açılış konuşmasının ardından faaliyet sunumu gerçekleştirildi. Toplantının kalan bölümüne basın kapalı olarak devam edildi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder