2 Eylül 2021 Perşembe

BEYKOZ BELEDİYESİ SPOR OKULLARININ KAPANIŞ TÖRENİ REKOR KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ


Beykoz Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplam 12 ayrı spor branşında eğitimin verildiği Yaz spor Okulları Beykoz Stadında rekor sayıda katılım ile gerçekleşti.


Sporcu velilerin Beykoz Stadı zemininde, veli ve diğer izleyicilerin ise tribünde yer aldıkları kapanış programında güne özel gösterilerin yanı sıra sürpriz ikramlar da vardı.

Beykoz Stadındaki etkinliğe katılan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın gösterilen ilgiden dolayı son derece memnun olurken çocuklarını kendilerine emanet eden ailelerine özel bir teşekkürde bulundu.




" Evlatlarınızı Bizlere emanet ettiğiniz için sizlere çok, çok teşekkür ederiz... çocuklarınız ile 2 ay süreyi aşkın farklı branşlarda çocuklarınızın spor yapmalarına, örnek olmalarına imkan verdiniz. Bakınız biz her hangi bir spor branşında Olimpiyatlarda madalya alalım, yarışmalarda derece yapalım diye bir düşüncemiz yok. Şunu arzu ediyoruz, disiplinli, düzenli, öz güveni olan, kendini anlatabilen, medeni cesareti olan sağlıklı evlatlarımız olsun. Bu spor ile mümkün. Gençlerimiz evlatlarımız hangi branş olursa olsun spor yaptığı taktirde bir sağlıklı olacaklar, iki öz güvenleri olacak. Arkadaşları ile birlikte hareket edebilme yeteneğini kazanacaklar. Birçok faydası olacak...düzenli yatacak, düzenli kalkacak ve çevresi ile arkadaşlarıyla barışık olacak. En önemlisi de bu...iyi bir evlat olacaklar...ileride iyi bir anne, iyi bir baba iyi bir insan olma yolunda çok ciddi adım atmış olacaklar spora başlayarak. Arkasından zaten sportif başarı da gelir. Bu anlamda biz sizlerden aldığımız yetki ilen, sizlerden topladığımız vergilerle artı bütçemizin oluşumuna vermiş olduğunu katkılardan dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim bu güzel evlatlarımızın hep güzelliklerini bizlere, ailelerine toplumumuza yaşatsın. Onların hep yüzü gülsün, hep mutlu olsun aileniz içerisinde sağlık, huzur, mutluluk hakim olsun diye uğraşıyoruz ve dua ediyoruz. Bu anlamda Belediyemizden spor müdürümüz ve müdürlükteki arkadaşlarımız, ilgili başkan yardımcımız, ve belediyedeki tüm mesai arkadaşlarıma ve özellikle eğitmen arkadaşlarımıza sizlerin adına teşekkürlerimi iletiyorum"




MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman'da etkinliği takip edenler arasında idi...Karaman Yaz Spor Okullarına Beykozluların göstermiş olduğu yoğun ilginin kendisini de sevindirdiğini söylerken, " Bu güzel görüntünün oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Beykoz'un çocuk ve geçlerinin bu tür sportif faaliyetlere katılımının geleceğimiz için önemli mesajlar içerdiğini söylemek isterim " dedi.




Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün değişik branşlarda Türkiye Şampiyonalarında başarı elde eden Milli Takımlarda mücadele etmeye hak kazanan sporcuların kendilerini mutlu ettiğine de vurgu yapan Başkan Aydın emeği geçen antrenörlerine de teşekkürlerini iletti.




Beykoz Belediyesinin Yaz Spor Okulları Kapanış Töreninde Başkan Murat Aydın her bir spor branşına ait sahneye davet edilen sporculara güne özel madalyalarını taktim etti.




Programın sonunda ise Beykoz Belediyesinin çocuklara mısır patlağı, macun ve pamuk şekeri ikramları vardı. Palyaçolar ise isteyen çocuklara özel boyamalarda bulundu.



ERHA BEYKOZ - TALİP ERCAN 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder