4 Eylül 2021 Cumartesi

BEYKOZ DENİZ ŞENLİKLERİNDE RENKLİ ANLAR YAŞANDI

 


Beykoz Belediyesinin Gümüşsuyu Sahilinde gerçekleşen " Beykoz Deniz Şenlikleri " renkli görüntüleri de beraberinde getirdi.


Beykoz Belediyesi Su Sporları Merkezi sahilinde yapılan ilk gün etkinlikleri Sabah saatlerindeki Kano Yarışmaları ile başladı. Öğle saatlerinde bir birinden yetenekli Jetski sporcular denize inerken yaptıkları gösteri sürüşleri ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı.


Festival kapsamında bir başka yarışma anları Yüzme Yarışmaları ile gerçekleşti. Değişik yaş gruplarından katılımcıların kıyasıya yarışı ve rekabeti heyecanı üst seviyelere taşıdı.


Jetcar ve Flyboard gösterisi ise belki de en çok dikkat çekilen anları da beraberinde getirdi. Bazı Beykozlular Televizyon ekranları dışında ilk kez canlı izleme imkanı yaşarken sporcuların ustalıkları ise alkışı fazlası ile aldı.



Günün öğleden sonraki bir diğer etkinliğinde başta sağlık çalışanları, 112 Servisi görevlileri olmak üzere Jetski sporcuları ile birlikte yaptıkları süratli turlar öncesi ve sonrasında nabızların ölçümü yapılırken en düşük çıkanlar günün başarıları ilen edildiler.



Günün son yarışması ise yağlı direkten bayrak kapma yarışı oldu. Başlangıçta her katılımcıya 3 hak verilirken adaylar başarılı olamayınca Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'ın onayı ile dördüncü haklar sporculara verildi ve bayrağı elleyenlerin galip sayılacağı bildirildi. Bu bölümde 2 yarışması başarılı oldu.



İlk günkü etkinlikleri Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ile Başkan Yardımcılarından Fatih Sağlam baştan sona takip ederken aralarında Riva Arama Kurtarma Derneği ( Rak-Der ) ve Beykoz Su Jeti Spor Kulübü Sporcuları ile birlikte Beykoz Belediyesi Spor Müdürlüğüne bağlı görevliler güzel ve kusursuz bir etkinlik geçmesi için büyük emek harcadılar.



Öte yandan büyüklerin yüzme yarışmaları sonrasında yaşları küçük bir erkek bir kız çocuğunun yüzme anları takipçilerden yoğun ilgi görüp alkışı aldı.















TALİP ERCAN-ERHA BEYKOZ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder