12 Eylül 2021 Pazar

BEYKOZ BELEDİYESPOR HOLLANDA'YA 9 SAYILIK AVANTAJ İLE GİDECEK 32-23


Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı Avrupa Kupalarındaki sezonun ilk sınavından başarı ile çıkmayı başardı...

Boğaziçi Ekibi Hollanda temsilcisi JD Technıek Hurry-Up ile Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda yaptığı ilk tur ilk maçında salondan 32-23'lk skorun ardından 9 sayılık bir avantaj ile ayrıldı.



Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı ilk yarıya Samet Kanberoğlu ve Çağlayan Öztürk'ün golleri ile 2-0 ile iyi bir başlangıç yaptı. Mücadelenin ilk bölümleri ev sahibi takımın genelde 2 farklı üstünlük anların sahne olurken Ömer Faruk, Gürkan, Ömür üçlüsü ile art arda gelen goller ile fark 9.57 Dakikada 8-4 ile bir anda 4’e çıkınca konuk kenar yönetimi ilk mola hakkını kullandı.



Beykoz Belediyesi GSK Takımı 10-5 ile farkı 5’e çıkardıktan sonra kısa bir bocalama süreci yaşadı. Nitekim Jaspeers, Vermeer, Jansen üçlüsü ile bulunan goller sonrasında fark 10-9 ile tek sayıya indi. Maçın 20.46 Dakikasında 11-11 ile maçta beraberlik anı yaşandı.



Beykoz Belediyesi GSK Takımında Kaleye Mehmet Emre geçerken, üst üste çıkılan iki hücumdan Ömer Faruk ve Salih ile gelen goller sonrasında fark yeniden artışı geçti 13-11. Maçta Ömer Faruk ile iki sağ hücum denemesinde başarılı oyuncunun topu Kalecinin üzerinden aşırtma isteğine Kaleci Boris Tot uzanıp bunlara izin vermedi. Maçta son 30 saniyeye girilirken önce Erik ile ardından Kaleci Tot’un Kaleden Kaleye gönderdiği top ile soyunma odasına 15-14’lik skor ile gidildi.



Maçın ikinci yarısına konuk takım başlarken ilk atakta Kaleci Mehmet Emre gol imkanı vermeyip Gürkan ile karşı atakta gol gelince durum 16-14 oldu. Vermeer’in 2 dakşka alması ve 7 metre kararının gelmesinden sonra Samet Kanberoğlu atışı kaçırdı. Ömer Faruk’un 2 Dakika cezası alması sonrasında ilginç iki an yaşandı önce Salih ardından Kaptan Çağlayan’ın topa ayakla hamlesi sonrasında birer 2 dakikada onlar ile gelince maç altıya dört oyuncu ile oynanmaya başlandı. Kaleci Mehmet Emre’nin güven veren kurtarışları ve arada gelen bir rakip7 metre golü sonrasında eksik çıkılan hücumda Ömer Faruk ile gol çıkarınca rakipte moral-motivasyon kaybolmaya başladı.

Bundan sonra kalan bölümde Beykoz Belediyesi GSK Takımı oyunda hakimiyeti tamamen ele geçirip maçı 32-23’lik skor ile kazanıp Hollanda’da 18 Eylül’de yapılacak rövanş maçı için 9 fark artı bir de beraberlik avantajının sahibi oldu.

Karşılaşmanın ardından Beykoz Belediyesi GSK Takımı Soyunma Odasında büyük sevinç vardı. Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı olan Fatih Sağlam, Hentbol Şube Sorumlusu Salim Öztürk ve diğer yöneticiler olmak üzere galibiyet coşku ile kutlandı.

Salon : Recep Şahin Köktürk Spor Salonu

Hakemler : Konstantin Ershov-Anton Pavliukov ( Rusya )

Gözlemci : Isgandar Asgarov ( Azerbaycan )

Beykoz Belediyesi GSK : Burak Turan ( Mehmet Emre ), Alperen Arabacı, Gürkan Soğukpınar, Gürkan Soğukpınar 6, Fatih Ateş 2, Ozan Erdoğan 1, İlkan  Keleşoğlu , Ömer Faruk Güldal 7, Salih Uludağ 3, Çağlayan Öztürk 3, Alper Aydın 2, Tahir İlkbahar 2, Ömür Pehlivan 2 ( Emre Bakır-Murat Varlı )

Antrenör : Mesut Ilgın

JD Technıek Hurry-Up : Boris Tot ( Senn Rıjsdıjk-David Henriqe Ferreıra Caseiro ), Bart Mik 1, Harm Meıjer 1, Erık Blaauw 7, Sjoerd Boonstra 1, Tiago Fılıpe Azenha , Bernıe Vermeer 5, Sverre Jansen 2, Rene Jaspers 5, Yourı Braker, Sander Bos, Ruben Fiege, Dragan Vrgoc, Brent Rıksten

Antrenör : Joop Fıege

İlk Yarı : 15-14 ( Beykoz Bld.Gsk )

2 Dakika Cezalılar : Azenha ( 2 ), Jansen, Vrgoc, Vermeer, / Tahir, , İlkan, Ömer Faruk, Çağlayan ( 2 ), Salih ( 2 )

7 Metre Atışları : Samet Kanberoğlu ( 2 Gol 1 Kaçırdı ), Jaspers ( 3 Gol ), Ozan ( 1 Kaçırdı ), Gürkan ( 1 Gol )

Sarı Kartlar : Çağlayan ( Beykoz Bld.Gsk ), Vermeer ( Hurry-Up )

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder