13 Eylül 2021 Pazartesi

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİNDE HAFTA SONUNDA YOĞUN BİR MESAİ YAŞANDI


Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği hafta sonunda yoğun bir mesainin muhatabı oldu...

Pazar sabahı Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor kulübünün ev sahipliğinde gerçekleşen ve pandemi sürecinde ara verilen kahvaltılı toplantı buluşmasına katılım yüksek idi.



Bu toplantıda oldukça geniş bir gündem olurken toplantının bitimi ile birlikte Beykoz ilçesinin İstanbul Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden Çubukluspor'un Kanlıca Sahasında yaptığı Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor hazırlık maçına geçilirken ardından Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında oynanan Kavacıkspor-Osmaniye İstiklal Karşılaşması takip edildi.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ERHA BEYKOZ'a yaptığı açıklamada dolu, dolu bir hafta sonu geçirildiğine vurgu yaparken, " Öncelikle uzun bir sürenin ardından Kulüpler Birliğimizin her ay değişik kulüplerin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantımıza iştirak eden tüm kulüp temsilcilerimize teşekkür etmek istiyorum. Gayet verimli bir toplantının geçtiğini söyleyebiliriz. gereken notları fazlası ile aldık. Toplantımız sonrasında bazı yönetim kurulu arkadaşlarımız ile ilçemiz takımlarının maçlarını izlemeye gittik. Futbola hasret kaldığımız günler inşallah bir daha kapanmamak beklentimiz ile sona erdi. Bilindiği üzere İstanbul Süper Amatör Lig olsun Bölgesel Amatör Lig takımlarımız olsun ve de ilk başlayacak altyapı lig takımlarımız olsun heyecanlı ve ciddi bir hazırlık süreci yaşanmakta. Futbola olan hasretimizi ilçemizdeki Masterler-Veteranlar Kategorisinde " Vefa Turnuvaları " ile giderme gayretinde olduk. Tabii ki maç takvimleri belli olsa da ilgili kurumların arasında sürekli bir irtibat hali söz konusu. Bu konuda en büyük dileğimiz vaka ve vefat sayılarında düşüş yaşanması. " şeklinde konuştu.

ERHA BEYKOZ - TALİP ERCAN 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder