15 Eylül 2021 Çarşamba

KAVACIKSPORLU FUTBOLCULARIN SAĞLIĞI MEHMET ALİ TOMAR'A EMANET


Beykoz İlçesini TFF Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Kavacıkspor'da futbolcular Mehmet Ali Tomar'a emanet!

Yeşil-Beyazlı ekipte sağlık görevlisi ve masör olarak görev yapacak olan Mehmet Ali Tomar, Kulüp Futbol Direktörü Murat Yılmaz ile bir araya gelirken, geçmiş yıllarda da aynı görevde çalışan Mehmet Ali Tomar ile bir kez daha anlaşmaya varıldı.

Kavacık Spor Kulübünün hayatında önemli bir yeri olduğunu belirten Mehmet Ali Tomar, " Bu sevgi bana rahmetli babamdan yadigar kaldı...bu kulüp bünyesinde kalecilik de yaptım, malzeme de taşıdım, tribün liderliği de yaptım. Birkaç senedir bilindiği üzere almış olduğum eğitim sonrasında Kulübüm başta olmak üzere değişik yerlerde Sağlık Görevlisi, Saha Doktoru ve Takım Masörü olarak görev yapmıştım. Ancak bu sene bir kez daha kulübüm ile anlaşmak benim için bir onur oldu. Bana bu görevi bir kez daha layık gören Yönetim Kuruluna başta Başkanımız Bedri Güntay olmak üzere Futbol Direktörümüz Murat Yılmaz hocamızı teşekkürlerimi iletmek isterim. " şeklinde konuştu.

Kavacıkspor Futbol Direktörü Murat Yılmaz ise Mehmet Ali Tomar'ın kendi camialarından çıkan ve yaptığı işi severek, profesyonelce yapma bir değer olduğuna vurgu yaparken, " Bir keza daha kendisi ile anlaşmaktan dolayı mutluyuz. Bölgesel Amatör ligde de kendisi ile çalışmış olacağız, hayırlı olsun " dedi.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder