27 Kasım 2021 Cumartesi

BEYKOZ BELEDİYESİ GSK ZORLU BURSA DEPLASMANINDAN MUTLU DÖNDÜ 28-26

 

THF Erkekler Hentbol Süper Liginde haftanın zorlu mücadelelerinden birinin adresi Bursa-Nilüfer idi...

Ligde ikinci sırada yer alan Beykoz Belediyesi Hentbol Takımı ilk yarını 13-13 beraberlikle kapattığı maçta Nilüfer Belediyespor'u deplasmanda 28-26 mağlup etti


.

Salon : Nilüfer Üçevler Spor Salonu

Hakemler : Yüksel Çalkuç-Fuat Çam

Nilüfer Belediyespor : Hüseyin Bereket ( İsmet Erten-Kayhan Akat  ), Ömer Mercan 6, Durmuş Mutlu 3, Enes Gümüşok 2, Can Ertuğ Işıkdoğdu 1, Egemen Çakır 4, Kerem Orhun Hacıoğlu, Abdülkadir Duman, Emre Gümüştaş 3, Furkan Özcan, Atilla Zaman 2, Fatih Çalkamış 5, Ahmet Aydın, Efe Erdem Yazıcı

Antrenör : Okan Gültekin

Beykoz Belediyesi GSK : Burak Turan ( Mehmet Emre-Murat Varlı ), Gürkan Soğukpınar 6, Ozan Erdoğan 1, İlkan Keleşoğlu 4, Ömer Faruk Güldal 4, Salih Uludağ 3, Çağlayan Öztürk 1, Alper Aydın, Tahir İlkbahar, Ömür Pehlivan 1, Samet Kanberoğlu 8, Alperen Arabacı, Fatih Ateş, Ali Mercan

Antrenör : Mesut Ilgın

Devre : 13-13

2 Dakika Cezalılar : Ömer Mercan, Durmuş, Efe Erdem, Enes, A.Kadir, Furkan ( Nilüfer Belediyespor ), Tahir ( 2 ), Alper, Çağlayan ( Beykoz Bld.Gsk )

Sarı Kartlar : Ömer Mercan, Enes ( Nilüfer Belediyespor ), Ozan, İlkan, Ömür ( Beykoz Bld.Gsk )

7 Metre Atışları : 2-5 ( Beykoz Belediyesi GSK )



Müsabakaya ev sahibi takım iyi başlarken ilk 10 dakikada 4-1 ile 3 farklı bir galibiyete ulaşan taraf oldu. Dakikalar ilerledikçe oyunda dengeyi sağlayan Boğaziçi ekibi önce farkı kapattı ardından 15-20 dakikalık bölümde öne de geçti. Bu andan sonra maçta ya konuk takımın tek farkı üstünlüğü ya da beraberlik geçilen anlara şahitlik edildi. Son dakika içinde İlkan ile 13-12 öne geçen Beykoz Belediyspor takımı Furkan'ın golüne engel olamayınca soyunma odasına 13-13 beraberlikle gitti.

Beykoz Belediyespor takımı ikinci yarıya önce Salih Uludağ ardından ilkan Keleşoğlu ile bulduğu goller sonrasında 15-13'lik skor avantajı ile başladı. Nilüfer Belediyespor takımı iki olumlu atak sonrasında 15-15 ile önce rakibini yakaladı ardından 37.Dakikada 16-15 ile maçta ikinci kez rakibini geçti.

Bu andan sonra beraberlikle geçilen anlar serisi başladı, 18-18, 21-21, 23-23, 25-25 ...Beykoz Belediyespor takımı bu bölümlerde kalesinde adeta devleşen Hüseyin Bereket'e takıldı birçok pozisyonda ve farkı açacak golleri bulamadı. 26-26 ile kilitlenen oyunda son 1 dakikaya girildiğinde Beykoz Belediyespor kenar yönetimi mola hakkını kullandı. Samet Kanberoğlu ile kritik bir 7 metre atışı kazanan Beykoz Belediyespor bunu olumlu değerlendirince 27-26 ön e geçti.

Son 25 saniyede atağa çıkmadan bu kez Nilüfer Belediyespor takımı mola hakkını kullandı. 7 kişi ile çıkılan hücumda Ömer Mercan kendisine iletilen topu tutmayınca topla buluşan Samet Kanberoğlu kendi yarı alanından takımının 28. kendisinin ise 8.golüne imzasını atıp maça noktayı koyan isim oldu.

ER-HA BEYKOZ HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder