22 Kasım 2021 Pazartesi

SOĞUKSUSPOR'DA YENİ ROTA BEYLİKDÜZÜ OLACAK...


Hafta sonunda evinde oynadığı karşılaşmada Yücespor karşısında 3 puan kaybı yaşayan Soğuksuspor paniğe kapılmak istemiyor....Yeşil-Beyazlılar sezonun ilk hafta içi maçı için Perşembe günü Beylikdüzü'ne gidecek...

Yücespor maçında yaşanan puan kayının üzüntü verici olduğuna vurgu yapan Soğuksuspor Antrenörü Kadir Gemici, müsabakanın hakemine ilişkin eleştirilerde bulundu...



" Bizim için çok üzücü bir hafta sonu oldu. Tüm planlarımızı kazanmak üzerine yapmıştık. Maça da iyi başladık aslında pozisyonlar ürettik. Ani bir atak ile yediğimiz golden sonra maça konsantre olmakta zorlandık. Maçın hakemi üçlüsü hakkında aslında söylenecek çok şey var. Rakip takımın teknik heyeti ve oyuncularının bile penaltı olduğunu dile getirdiği pozisyonda maçın hakemi pozisyonu görmezden geldi maalesef... Perşembe günü Beylikdüzü deplasmanında çok zor bir müsabaka bizi bekliyor , bir an önce toparlanıp bu maça hazırlanmak istiyoruz. " diye konuşan Gemici futbolcuları ile de Yücespor maçının değerlendirmesini enine boyuna yapacaklarını sözlerine ekledi.



Soğuksuspor Genel Kaptanı Murat Şişli'de yaptığı değerlendirmede, " Kazanmamız gereken bir maç yaşadık...maça çok iyi başladık, tribünlere hoş gelen bir futbol sahaya yansıttık ancak ne oldu ise herkesin penaltı diye ayağa kalktığı anda yaşandı...o kadar yakın mesafeden süzemeyen yüzde yüz penaltıyı vermeyen hakem kardeşimiz bütün konsantrasyonumuzu bozdu...ben her iki takım açısından da bu maçta oldukça tartışılabilir kararların verildiği  düşüncesindeyim...Perşembe günkü İstanbul Beylikdüzü maçına kadar toparlanmamız gerekiyor. Çıktığımız, oynadığımız her maç hatası ile sevabı ile geride kalmakta. Önemli olan kısa sürede sıyrılıp yeni rakibe odaklanmak olsa gerek." şeklinde konuştu.

İstanbul Beylikdüzüspor-Soğuksuspor müsabakası 25 Kasım Perşembe günü Saat 14.30'da Kavaklı Hasan Doğan Stadında başlayacak.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder