22 Kasım 2021 Pazartesi

SEZONUN İLK DEPLASMAN GALİBİYETİNİ YAŞAYAN PAŞABAHÇE'DE DİKKATLER KARTALTEPE MAÇINA ÇEVRİLDİ


İstanbul Amatör Liglerinin güçlü temsilcilerinden olan ama sezona kötü bir giriş yapan Paşabahçespor kendine geldi...Yeşil-Kırmızılı ekip sezonun ilk deplasman galibiyetini Beylerbeyi 75.Yıl Stadından çıkardı...1-0...Boğaziçi ekibinde tüm dikkatler Çarşamba günü yapılacak Kartaltepe maçına çevrilmiş durumda.

Stat : Beylerbeyi 75.Yıl Stadı

Hakemler : Serkan Hanoğlu-Uğur Yurtseven-Zeynep Aybek

Tunusbağıspor : Ali Asker, Kemal, Saffet, Berkan, Yusuf, Taner, Ceyhun, Kubilay, Batu ( Dk.77 Hikmet ), Ahmet ( Dk.89 Vahit ), Deniz Kerem

Yedekler : Ömer Faruk, Ali, Yağız, Berat, Emre, Gökhan

Antrenör : Tansu Açabey

Paşabahçespor : Çağlar, Barış , Fırat, Ömer Emir, Feyzullah, Dinçer, Kutay Berke Karaman, Rıdvan ( Dk.61 Emre Yıldırım ), Yusuf Kayalar, İrfan ( Dk.61 Furkan Gökçe ), Metin Karadeniz ( Dk.77 Bahadır )

Yedekler : Eren, Yusuf Yaprak, Mehmet, Baran, Alican, Yunus Emre, Kutay Görkem Aktürk

Antrenör : Onur Atila

Gol : Dk.9 Metin Karadeniz



MAÇ SONU AÇIKLAMASI BÜLENT ÖZTÜRK'DEN GELDİ

Müsabakanın ardından açıklamada bulunan Paşabahçe Genel Kaptanı Bülent Öztürk, zor bir mücadeleyi başarı ile tamamlamaktan mutlu olduklarını söylerken, " Bu maçtan 3 puan ile ayrılmak takımda moral-motivasyonu en üst seviyelere taşıdı. Sezonun ilk hafta içi maçını Çarşamba günü Kartaltepespor ile Çarşamba günü sahamızda oynayacağız. Bu müsabakadan alınacak bir galibiyetin anlamı çok büyük olur. Geride kalan 4 haftalık periyotta takımlar arasında fazla bir puan farkının olmadığı görülmekte. Puan kaybı yaşamayan takım kalmadı, çok enteresan bir sezon geçecek gibi " diye konuştu.

Paşabahçespor ile çıktığı 2 maçtan da galibiyetle ayrılan Takım Antrenörü Onur Atila ise maç öncesinde müsabakanın zorlu ve çetin geçeceğini ifade ettiğini hatırlatarak, " İlk yarıda bulduğumuz gol ile yakaladığımız avantajı son dakikalara kadar taşıyıp maçı kazanan taraf olduk. Şimdi Kartaltepe maçına kilitlenmiş durumdayız. Bu maç üst sıralar için önemli bir karşılaşma anlamı taşıyor olacak. Futbolcu kardeşlerim ile iyi bir sinerji yakaladık, bunun devam etmesi en büyük beklentimiz durumunda " şeklinde konuştu.

Paşabahçespor-Kartaltepe müsabakası 24 Kasım Çarşamba günü saat 14.30'da Paşabahçe Stadında başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder