12 Şubat 2022 Cumartesi

BEYKOZ 1908 GENEL KAPTANI MUTLU ATAGÜN, " TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ "


Yarın ( Pazar ) TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grubuna dahil karşılaşmada Maltepespor ile karşı karşıya gelecek olan Beykoz 1908 A.Ş. Takımı öğleden sonra kampa girecek.

Sarı-Siyahlı ekipte hafta içinde yapılan çalışmalarda ortaya konan tablo teknik kadronun yanı sıra yönetim kademesinde de yüzleri güldürmekte.

Boğaziçi Ekibinde Genel Kaptan Mutlu Atagün müsabakaya ilişkin yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi..." Maçın önemi ortada...hedefimiz belli...alacağımız 3 puan bize büyük bir moral-motivasyon olarak geri dönecek. İkinci yarı takımda çok olumlu bir tablo hakim, camia her ne şartta olursa olsun Maltepe maçı ile birlikte yanımızda daha da güçlü şekilde destek vermeye başlayacak gibi. Maltepespor maçında tribünlerde yer kalmayacak gibi tabiri caizse kapalı gişe bir maç yaşanacak. "

Atagün konuşmasının devamında ise takımın öğleden sonra Kavacık'da Kampa gireceğini söylerken, " Bu sezon yaşanılan bunca sıkıntılara karşın her maç takımı kampa aldık. Katkı sunanlara çok teşekkür ediyoruz. Genç oyuncularımız için bu tür kamplar çok faydalı ve de gerekli. Bu andan sonra diyecek şey de kalmadı, futbolcu kardeşlerimiz sahada basmadık yer bırakmayacak tribünlerimiz ise 90 dakika susmadan takımlarına destek olacak" diye konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder