10 Şubat 2022 Perşembe

KAVACIKSPOR'DA BEYKOZ İDMANYURDU MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM ETTİ


TFF Bölgesel Amatör Lig 6.Bölge 3.Grubunda iki Beykoz temsilcisinin yapacakları karşılaşmadan çıkacak sonuç merakla beklenmekte...

Kendi tarihlerinde ilk yer aldıkları Bölgesel Amatör Ligde sezonu orta sıralarda devam ettiren Kavacıkspor ile Beykoz İdmanyurdu FK Takımlarının puanları da aynı ( 16 )

İlk yarıda Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitleri Stadında oynanan ilk karşılaşmayı Kavacıkspor takımı 1-0 galip kapatmıştı. Bölgesel Amatör Ligin statüsü gereği il kontenjanlarından ligden düşecek takım sayısı belli olduğundan İstanbul'u temsil eden her iki takım da mutlak surette puan beklentisi içinde. 



Bu zorlu mücadele öncesinde hazırlıklarını Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitleri Stadında yaptığı antrenmanlar ile devam ettiren Kavacıkspor'da Futbol Direktörü Murat Yılmaz karşılaşmaya ait düşüncelerini paylaştı...



Beykoz İdmanyurdu FK Takımını Ted İstanbul Koleji adı ile liglerde yer aldıkları günden beri bildiklerini söyleyen Murat Yılmaz öncelikle adı kulübü ile özdeşleşen ve Pandemi sürecinde vefat eden İlçemizin de değerli spor adamlarından Merhum Uğur Sakaloğlu'nu da bu vesile ile bir kez daha andıklarını söylerken, " Beykoz İdmanyurdu FK takımının kurucularından arkadaşımız, değerli dostumuz Uğur Sakaloğlu'nu bir kez daha rahmet ve özlem ile anıyoruz, mekanı Cennet olsun, erken ayrılışı bizleri çok üzdü. Futbol bir oyun gelir geçer ancak dostluklar baki kalır. Yüce Rabbim geride kalanlara sabırlar versin " diye konuştu.

Daha sonra Pazar günü oynanacak ikinci yarının ikinci müsabakası anlamı taşıyan maça ilişkin görüşlerini de aktaran Murat Yılmaz, " Bu müsabaka her iki takım açısından da önem arz etmekte, dolayısı ile bizim açımızdan da bu müsabakayı kazanmak için hafta boyunca hazırlıklarımızı devam ettirdik. Bizim antrenmanlarını ve maçlarımızı yaptığımız sahamız ile Paşabahçe Stadı  saha ölçüleri bakımından aynı. Futbol oynamaya elverişli güzel bir statta yapacağımız maça hazırız. Tam kadro son çalışmamızı yapıp maç saatini beklemeye başlayacağız " diye konuştu.

Kavacıkspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda takım kaptanı da Bedri Güntay ligde ilk yarı maçlarında forma giyerken ikinci yarı müsabakalarını ise tribünden Başkan olarak takip etmeyi tercih ediyor.



Başkan Güntay, " Öncelikle iki Beykoz Takımının aynı grupta olmasını iki kulübümüzde tercih etmezdi. Bölgesel Amatör Ligin ilginç bir statüsü var. Aynı il takımlarının puan kaybı yaşama lüksü olmuyor. Bu nedenle maça büyük bir çekişmeye sahne olacak gibi. İlk maçı kazanan taraf biz olmuştuk, aynı başarıyı Paşabahçe Stadında da tekrarlamak istiyoruz. Centilmence , izleyicilere keyif verecek güzellikte bir maç geçmesini diliyorum " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder