11 Şubat 2022 Cuma

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİNDEN İLÇE SPOR MÜDÜRÜNE ÇAT-KAPI ZİYARET VAR!


Beykoz Kulüpler Birliği son haftalarda ilçedeki değişik kurum ve kuruluşlarına planlı ve belli periyota yayılan ziyaretler gerçekleştirmekte idi.

Beykoz Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Asım Özdemir, Başkan Vekili Şeref Kurtuluş ve Genel Sekreter İlker Güner'den oluşan heyet ani ortaya çıkan bir gelişmenin ardından Beykoz İlçe Merkezinde bulunan İlçe Gençlik Spor Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Geçtiğimiz haftalarda kaybettiğimiz Beykoz Elmalı Spor Kulübü Başkanı Merhum Yusuf Dinç'in üzerinde yoğunlaştığı ve büyük çaba gösterdiği Kulüp Tesisleri ile ilgili ortaya çıkan durum nedeni ile Beykoz İlçe Gençlik-Spor Müdürlüğüne Bisk Heyeti tarafından yapılan bu ziyarette karşılıklı açıklamaların yapılmasının ardından ilçe sporunun genel durumu üzerine kısa bir sohbet ortamı yaşandı.

Beykoz Kulüpler Birliği Bakanı Asım Özdemir, " İlçe Gençlik Spor Müdürümüz ile uzun uzadıya bir görüşme yapma düşüncemiz vardı, ancak bugünkü ziyaretimiz Beykoz Elmalıspor Tesisleri özelinde oldu. Ardından tabiri caizse konudan konuya atladık. Kısa zaman diliminde başlıklar halinde de olsa bazı konulara değindik. Dediğim gibi daha geniş bir zamanda ilçe sporunu çok daha geniş çerçevede masaya yatırmak istiyoruz. Müdürümüze konukseverliği için de ayrıca teşekkür ediyoruz " diye konuştu.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ise gerçekleşen görüşmenin ardından beraberinde getirdiği Milli Takım Formasını İlçe Gençlik Spor Müdürü Fatih Korkulu'ya hediye etti.

Beykoz İlçe Gençlik Spor Müdürü Fatih Korkulu ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, " Ani gelişen bir ziyaret olunc maalesef uzun, uzadıya bir konuşma, görüşme fırsatı maalesef olamadı. Beykoz İlçe Sporunun önemli paydaşlarından olan Beykoz Kulüpler Birliği ile birçok ortak projede buluşabiliriz. İleriki günlerde daha ayrıntılı, geniş bir buluşma gerçekleştirmek isteriz " şeklinde konuştu.

ER-HA BEYKOZ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder