10 Şubat 2022 Perşembe

KAVACIKSPOR'UN 36 HARFTEN OLUŞAN FUTBOLCUSU ...ABDURRAHMANELYESA ABDULGAFFARADEMOĞLU


Türkiye Futbol Liglerinde değişik özellikleri ile bilinen futbolcular varken bunlar içinde biri de TFF Bölgesel Amatör Ligin Beykoz temsilcilerinden Kavacıkspor'da bulunmakta...

Yeşil-Beyazlı ekibin başarılı futbolcularından Abdurrahmanelyese Abdulgaffarademoğlu 36 harften oluşan ad-soyadı ile dikkatleri çekmekte.

Yeşil-Beyazlı Takımın Teknik Kadrosu ve futbolcuları arasında Elyasa olarak hitap edilen futbolcu ile ilgili en enteresan konulardan birisi de maç esame listesinde yazılırken aman bir harf atlamayalım hali!

1993 Doğumlu olan Abdurrahmanelyese Abdulgaffarademoğlu ise adının soyadının uzun olmasından hiçte rahatsız değil, aksine bu anlamda özel bir kişi olduğunu, adından fazlası ile söz edildiğinin de farkında.

Aslen Trabzon Oflu olan Abdurrahmanelyese Abdulgaffarademoğlu bu özelliği ile " Ekşi Sözlük " de bile adından söz ettirmiş bir şahsiyet.

TFF Bölgesel Amatör Lig 6.Bölge 3.Grubunda yer alan Kavacıkspor'da geride kalan tüm maçlarda, 10 haftada forma giyen yetenekli oyuncu Sarı ve Kırmızı kart görmezken Yeşil-Beyazlı forma altında bu sezon 1 gole de imzasını atmış durumda.

Abdurrahmanelyese Abdulgaffarademoğlu için uzun ad-soyadı nedeniyle arkadaşlarının muzip takılmaların da muhatabı olmuyor...

Sakın ha Süper Lige, 1.Lige transfer olayım deme maç anlatan spikerlerin aklını alırsın! "

" Türkiye'nin en özel Of'lisi " 

" Doğduğunda Nüfus Memuru adını soyadını 10 kez yanlış yazmış, 11.de doğruyu başarabilmiş "

Abdurrahmanelyese Abdulgaffarademoğlu, Emret Komutanım ( Askerde ) "

" Bize kendinizi kısaca tanıtabilir misiniz? ( İş görüşmesinde ), Abdurrahmanelyese Abdulgaffarademoğlu ! "

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder