9 Mayıs 2022 Pazartesi

ÇİĞDEMSPOR, NAZARA GELDİ GİBİ ! 1-2


İstanbul 1. Amatör Lig 22. Grup takımlarından İstanbul Esnafspor ile Beykoz temsilcisi Çiğdemspor ikinci yarının ilk maçında karşılaştılar.

İlk yarı maçlarının başarılı takımı olan ve üst üste aldığı galibiyetler ile dikkatler çeken Çiğdemspor son haftalardaki kayıpları ile adeta " Nazara geldiler " cümlesinin sarf edilmesine de neden oldu.

Sezonun ilk maçında deplasmanda 1-0 mağlup olduğu rakibi karşısında mutlak galibiyet parolası ile çıkan Sancaktepe temsilcisi, Çiğdemspor’u 2-1 mağlup ederek ilk maçın da rövanşını almış oldu.


İki takım içinde önemli olan mücadelenin ilk dakikalarına hızlı başlayan takım konuk ekip oldu, Çiğdemspor yakaladığı 3 net pozisyonda Esnafspor kalecisi Koray Aydın başarılı kurtarışları ile konuk ekibe gol şansı vermedi. İstanbul Esnafspor İlk yarının son bölümlerinde kazandığı penaltı atışını Emre Ay ile filelere yollayarak ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya hızlı başlayarak beraberlik golü arayan Çiğdemspor baskılı başladı. Beykoz temsilcisinin ataklarını başarı ile savunan ev sahibi ekip günün başarılı oyuncusu Emre Ay’ın mükemmel golü ile skoru 2-0 yaptı. Yediği gollere rağmen farkı azaltmak isteyen Çiğdemspor maçın son bölümlerimde takım kaptanı İshak Kuş’un penaltı golü ile farkı bir indirdi 2-1.

Kalan sürede ve uzatma bölümüne başka gol olmayınca mücadeleyi kazanan İstanbul Esnafspor 3 puanı hanesine yazdırarak 13 puana yükseldi.

Stat : Sarıgazi Stadı

Hakemler : Erkan Tellioğlu-Onur Yeke-Muhammed Dalgıç

İstanbul Esnafspor : Koray, Yağız, Alperen, Okan ( Dk.62 Hüseyin ), İsmail, Güneş Erdem ( Dk.62 Efe ), Soner, Ardacan, Emre ( Dk.94 Vedat ), Bahadır ( Dk.62 Yakup ), Evren

Yedekler : Umut, Osman, Batuhan, Emir Yasin

Yönetici : Efecan Ölmez

Çiğdemspor : Ahmet Talha, Serkan, Ekrem, Aloysıous Tumusııme, Günercan, Erdem Ahmet ( Dk.46 Ali Burak ), Eser, Muhammed Ömer, Ömer Faruk ( Dk.62 Erdinç ), İshak, Harun ( Dk.46 Oğuzhan Çiçek )

Yedekler : Batuhan Kaan, Ömer, Özgür Nazım

Yönetici : Arif Hanoğlu

Goller :  Dk.44 ve Dk.64 Emre Ay, Dk.67 İshak Kuş


Maç ayrıntıları için Futbol Amatör / Murat Nazik'e teşekkür ederiz.

Haberde Arşiv Fotoğrafı kullanılmıştır...

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder