11 Mayıs 2022 Çarşamba

RÜZGARLIBAHÇESPOR'DA 1453 MALTEPE MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM ETTİ


İstanbul 2.Amatör Lig 13.Grubunda ilk iki sırada yer alan takımlarının hafta sonundaki mücadelesinin adresi Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadı olacak.

Grupta 1453 Maltepe Gençlik Sk Takımı 20 puan ile lider durumda bulunurken, Beykoz İlçesi Temsilcisi Rüzgarlıbahçespor ise 19 puanla ikinci sırada yer almakta.

İki takımın sezonun ilk yarısında Gülsuyu Asım Kara Stadındaki yaptıkları müsabaka müthiş bir mücadeleye sahne olurken 1453 Maltepe Gençlik karşılaşmadan 4-3 galip ayrılmış idi.

Bu önemli karşılaşma öncesinde Rüzgarlıbahçespor takımında antrenmanlar devam ediyor. Takımda Futbolcu-Antrenör olarak görev yapan deneyimli isim yaptığı açıklamada şampiyonluk yolunda çok önemli bir maça çıkacaklarını söylerken, " Gerçekten de her iki takım açısından bakıldığında maçın ortaya çıkaracağı durum önem kazanmış durumda. İlk yarıdaki maçta da büyük bir çekişme yaşamıştık. Geçen hafta sonunda evimizde hiçte beklemediğimiz mağlubiyet yaşadık. Bu bizi fazlası ile üzdü ancak 1453 Maltepe maçı öncesinde çabuk toparlanıp tamamen bu maça konsantre olmaya başladık. Diyeceğim son söz şu olacak, Mahallemiz sakinleri, Beykozlu futbolseverler bu zorlu maçta bizleri yalnız bırakmasınlar, alacağımız galibiyet bizi sezon sonunda şampiyonluğa taşıyacak kadar değerli " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder