9 Mayıs 2022 Pazartesi

RÜZGARLIBAHÇSPOR ZİRVE YARIŞINDA UMMADIĞI BİR DARBE ALDI ! 1-3


İstanbul 2.Amatör Lig 13.Grununda Şampiyonluk hesapları yapan Rüzgarlıbahçespor, Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında konuk ettiği Koşuyoluspor karşısında sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrılıp önemli bir puan kaybı yaşamış oldu.

Maça çıkan iki takımın formaları bir birine yakın olunca Rüzgarlıbahçespor, Kavacıkspor'dan temin edilen yeşil ağırlıklı forma ile maça çıktı.

Beykoz Ekibi için hafta sonuna ait tek teselli ise Lider 1453 Maltepe Gençlik Takımının haftayı beraberlik ile kapatması oldu. Bu skorun ardından Lider 1453 ile Rüzgarlıbahçespor arasında 1 puanlık fark oluşmuş oldu.

Stat : Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadı

Hakemler : Umut İkisivri-Furkan Şenel-Samet Yılmaz

Rüzgarlıbahçespor : Mert, Hamza, Yakup, Yasin, Bayram, Taha, Halil İbrahim, Gökhan, Hasan, Enes, Cüneyt

Yedekler : Görkem, Emre, Reha, Ferdi, Semih Yusuf, Deniz Arda, Caner

Antrenör : İsmail Yılmaz

Koşuyoluspor : Doğukan, Mert ( Dk.90 Oğuzhan ), Selim, Emre Bahadır, Berat ( Dk.70 Mesut ), Yiğit, Alican, Eren ( Dk.76 Alihan ), Atakan, Ömer ( Dk.90 Onur ), Ahmet Muhammed

Yedekler : Ali, Emir, Altuğ

Antrenör : Ali İlhan Sunar

Goller : Dk.8, Dk.67, Dk.90+9 Alican Çetinsoy, Dk.90+7 Bayram Uçar

Dk.8 Rüzgarlıbahçespor ceza alnı içinde Hamza Ünay'ın Alican Çetinsoy'a yaptığı müdahaleye Hakem penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Alican Çetinsoy kaydettiği golle takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren gole imzasını attı.

Dk.60 Halil İbrahim Acar'ın sağ kanattan ceza alanına girdiği anda çaprazdan şutunu çekse de top az farkla auta çıktı.

Dk.65 Rüzgarlıbahçespor takımı bu dakikada önemli bir fırsatı kaçırdı...soldan ceza alanına giren Halil İbrahim Acar, Kaleci Doğukan Aydın ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yapsa da tecrübeli eldiven açıyı kapatınca top da az farkla yandan auta çıktı.

Dk.66 Bu kez Rüzgarlıbahçespor'da Kaleci ile karşı karşıya kalan isim Cüneyt oldu vuruşunda Kaleci Doğukan Aydın ayağı ile uzanıp topu çıkardı.

Dk.67 Bu iki önem kaçan atağın ardından konuk takımın ilk çıktığı karşı ataktan gol çıktı...Eren Göker'in aşırtma vuruşunda top yan direkten geri geldi, pozisyonu takip eden Alican Çetinsoy boş kaleye yaptığı dokunuşla farkı ikiye çıkardı 2-0

Dk.90+7 Koşuyoluspor savunmasının bir anlık dalgınlığından hızla ceza alanına sarkan çizgiye inerken topu arkadan atağa çıkan Bayram Uçar'a indiren Taha Özdemir'in adeta al da at dercesine verdiği topu boş kaleye gönderen yetenekli oyuncu farkı teke indirdi.

Dk.90+9 Savunma güvenliğini bırakıp beraberlik için yüklenme düşüncesindeki ev sahibi takım günün golcüsü ile bir gol daha bulunca maç 3-1 tamamlandı.

ER-HA BEYKOZ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder