20 Temmuz 2022 Çarşamba

BEYKOZ 1908 DE YENİ TEKNİK DİREKTÖR ZAFER ÖĞER OLDU

 

Ve Beykoz 1908 A.Ş. Takımında sezonu için Teknik Direktör Zafer Öğer oldu.

Parlak bir kalecilik serüveni olan ve futbola Beykoz 1908 forması altında veda eden deneyimli teknik adam ile anlaşmaya varılırken, Öğer'in transfer listesini yönetim kuruluna sunduğu belirtildi.

Sarı-Siyahlıların sosyal medya hesabında konuya ilişkin şu paylaşımda bulunuldu...


HOŞ GELDİN ZAFER ÖĞER

1996-1997 sezonunda kalemizi koruyan takım kaptanımız, Beşiktaş ve Milli takımımızın eski kalecis-i Zafer Öğer ile 2022 - 2023 sezonunda teknik direktör olarak anlaşmış bulunmaktayız.
Yeni sezonda, yepyeni heyecanları ve başarıları birlikte yaşamak dileğiyle. Heyecanlı ve mutluyuz. Ailemize hoş geldin Zafer Öğer!

ZAFER ÖĞER
Vefaspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Zafer Öğer Beşiktaş kalesini 1980 - 1988 arasında aralıksız korudu. Sonraki dönemlerde belirli bir aralıklarla yine Siyah Beyazlı takımın kalesine geçti.
Kariyerindeki iki büyük kupayı da Beşiktaş ile kazandı bir Süper kupa ve bir Türkiye kupası olmak üzere.
Zafer Öğer futbolu Beykoz 'da bıraktıktan sonra hem Beşiktaş'ta hem de diğer profesyonel liglerde kaleci antrenörlüğü yaptı.
Milli takım kalesini de 3 kez korudu. Kendisine tam bir futbol emekçisi demek yanlış olmaz. taraflı tarafsız herkesin sevdiği güzel insanlardan biri olan hocamıza Büyük Beykoz camiasına tekrar hoş geldin diyoruz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder