22 Temmuz 2022 Cuma

ÇAVUŞBAŞISPOR TRANSFERDE HIZ KESMİYOR ...ZAFER AKSOY'DA KADROYA DAHİL EDİLDİ


2022-23 Sezonu için Beykoz'da transfer döneminde en aktif kulüp olarak dikkatleri üzerine çeken Beykoz Çavuşbaşıspor kadrosuna yetenekli ve deneyimli bir ismi daha dahil etti.

Beykoz ilçesinden yetişip üst düzey takımlarda forma giyen yetenekli isim Zafer Aksoy, Kırmızı-Beyazlı ekibin yönetimi ile oturduğu görüşme masasından olumlu ayrılıp " Ben de Çavuşbaşıspor'dayım " dedi.

Orta sahada görev yapan Zafer Aksoy en son olarak TFF Bölgesel Amatör Lig takımlarından İnkılapspor takımında forma giymişti. Beykoz Çavuşbaşıspor Kulüp Başkanı Yaşar Şahin ligin deneyimli isimlerinden bir isim ile anlaşmaktan dolayı mutlu olduklarını söylerken, " Yeni sezon kadromuz artık oturmaya başladı...listemizde olan isimler ile görüşmelerimiz devam ediyor. Çavuşbaşıspor camiasının gurur duyacağı bir kadro oluşturuyoruz. " diye konuştu.

Zafer Aksoy'un TFF Bölgesel Amatör Ligde forma giydiği 70 maçta 6 golü bulunuyor. Başarılı isim sırasıyla ; İstanbul Mesudiyespor, Sakarya Tekspor, Babaeskispor, Kırklarelispor, Sakarya Kırkpınarspor, Lüleburgazspor Beykoz 1908, İnegöl Gençlergücüspor, Şile Yıldızspor Çorluspor 1947, İstanbul Sinopspor, Hasköyspor Kartal Bld.Spor, Gönen Bld.Spor, Bilecikspor İnkılapspor takımlarında forma giydi.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder