19 Temmuz 2022 Salı

RAMAZAN SÖKMEZ ÇAVUŞBAŞISPOR'DA GÖREVE BAŞLADI

 


Ve Beykoz İlçesinde Futbol takımlarında sezonun ilk bomba habri Beykoz Çavuşbaşıspor'dan geldi...

Kırmızı-Beyazlı ekipte A Takım Antrenörlüğüne geçtiğimiz hafta Çubukluspor'daki 17 yıllık macerasına noktayı koyan Ramazan Sökmez getirildi.

yeni sezonda büyük hedefler belirleyen Beykoz ekibi hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak koydu...bu arada Ramazan Sökmez ile birlikte Çubukluspor'da parlak bir idari görev üstlenen Mehmet Şahin de Beykoz Çavuşbaşıspor'da göreve başladı. Şahin  ve Genç Takımlardan sorumlu isim oldu.

Beykoz Çavuşbaşıspor Kulübü Başkanı Yaşar Şahin yaptığı açıklamada 2022-23 sezonundan oldukça umutlu olduklarının altını çizerken, " Ramazan Sökmez Hocamız Amatör Futbol camiasında İstanbul'da zirveyi görmüş bir isim. Bu güne kadar Çubukluspor bünyesinde sayısız şampiyonluklara imza attı. Bundan sonra aynı başarılı tabloyu bizlere de yaşatacağına eminim. Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Takım için transfer dönemi oldukça hareketli geçecek" diye konuştu.

Beykoz Çavuşbaşıspor Takımının yeni antrenörü Ramazan Sökmez ise yaptığı ilk açıklamada gelen teklifler içinde Beykoz ekibinde karar kıldığını belirtirken anlaşmanın hem kendisi hem de Beykoz Çavuşbaşıspor camiası için hayırlı olmasını diledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder