23 Temmuz 2022 Cumartesi

MİRAY GÜR HOCANIN SPORCUSU EMİRHAN GENÇ MİLLİ TAKIM İLE SLOVAKYA YOLCUSU


Beykoz İlçesinde Atletizm Sporu denince tabiri caizse bu işin mutfağında yer alan bir isim, ahçıbaşısı! konumunda olan Miray Gür'ün bir sporcusu daha uluslararası arenada ülkemizi, milli takımı temsil etmeye hazırlanıyor.

Bu güne değin yetiştirdiği sayısı sporcu ile ilçemizin bu anlamda gururu olan başarılı antrenör Miray Gür bir sporcusu ile daha gündemin ilk sıralarına gelmesini bildi. Miray Hocanın üzerinde büyük emeği olan sporcularından Emirhan Genç Slovakya'da 24-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan EYOF ( Gençlik Olimpiyatları ) yarışlarında Türk Milli Takımı forması ile piste çıkacak.

Bu güne değin başarılı çalışmalarını birçok kez haber yaptığımız Atletizm Antrenörü Miray Gür ER-HA Beykoz'a yaptığı açıklamada, " Emeklerimizin karşılığını yavaş, yavaş almaya başlamış olmak gerçekten de gurur ve heyecan verici. Emirhan Genç gerçekten de çok yetenekli bir sporcu. Kendisi ile çalışmaya başladığımız ilk günden bu yana müthiş bir atılım yaptı. Slovakya'da yapılacak Gençlik Olimpiyatlarından hem ilçemizi hem de ülkemizi temsil edecek. Sporcuma başarılar diliyorum. Önünde uzun bir yol var, bu yarış onun açısından da iyi bir deneyim olacak " diye konuştu. 





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder