12 Ağustos 2022 Cuma

BEYKOZ YÖNETİM KURULUNDAN BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN'A ZİYARET VAR


Beykoz Spor Kulübünde son yapılan genel kurul sonrasında göreve başlayan Zeki Aksu Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, ilçedeki kamu ve özel kurumlar ve şahıslara yaptıkları ziyaretlere devam ediyor.

Bu kapsamda gerçekleşen son ziyaretlerden birisi de Beykoz Belediye Başkanlığı idi. Beykoz Spor Kulübünün Sosyal Medya Hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi.



BAŞKANA ZİYARET VE TEŞEKKÜR

Beykoz Spor Kulübü Yönetimi olarak, Beykoz Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın'ı ziyaret ettik.
Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam'ın da katılımıyla bir saati aşan kulübümüz odaklı sohbette, Beykoz 1908 için neler yapılabileceği olumlu bir havada görüşüldü.
Ziyarette, Asbaşkanlarımız Sedat Kaba, Tamer Kısmet, Yönetim Kurulu üyelerimiz Safter Eroğlu, M.Talat Karasakaloğlu, Alpaslan Özgül, Mutlu Atagün ve Kulübümüzün Genel Müdürü Eser Öktem de hazır bulundular.
Sayın Başkan Murat Aydın, yardımcıları ve üst yönetimi ile birlikte Kulübümüz’e ilk katkıyı sağlamak adına Kulübümüz’ün " Tek Renk, Tek Yürek, Tek Aşk Ayağa Kalk Beykoz " Sloganı ile yola çıktığımız “Hedef 1908 Hatıra Forma Kampanyası”çerçevesinde,”115. Yıl Hatıra Forması” alarak destek olacağını ifade etti.
Sayın Başkanımıza,hoş sohbetinden ve göstermiş olduğu ev sahipliğinden dolayı Şahsım ve Camiamız adına teşekkür ediyorum.
Türk Sporunun ve Beykoz'un asırlık camiası olan Kadim Kulübümüzün dertleri, sorunları ve Beykoz'la bütünleşme çalışmaları, Siyasi Parti Başkanlıkları ve diğer Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri ile sürdürülecektir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder