12 Ağustos 2022 Cuma

A.HİSARI İDMANYURDUSPOR YÖNETİMİNE TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

 
Beykoz İlçesinin " Asırlık Çınarlarından " olan Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünün yeni yönetimine ziyaretler aralıksız devam ediyor.

İlker Güner Başkanlığında yeni döneme oldukça hareketli başlayan ve mazisindeki başarılı günleri hedefleyerek yoluna emin adımlar ile giden Boğaziçi Kulübüne son yapılan ziyaretlerden birisi ilçede oldukça geniş bir STK Gruplarını bir arada barındıran heyetten geldi.

Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünü ziyaret edenler arasında Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Beykoz Muhtarlar Birliği Başkanı ve Rüzgarlıbahçe Mahallesi Muhtarı Sedat Altun, Başkan Yardımcısı ve Soğuksu Mahallesi Muhtarı Muammer Aydınoğlu, Beykoz Dernekler Birliği Dnem Başkanı Mehmet Uzun, Başkanvekili Erdal Uzuner ve Beykoz Belediyesi Meclis Üyeleri Derneği Başkanı Erdal Öztürk vardı.

Heyet İlker Güner Başkanlığındaki Yeni Yönetime başarı dileklerinde bulunurken Beykoz'da sporun gelişimi ve hak ettiği konuma erişebilmesi için gerek tüm kulüpler bazında gerekse de Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünün nezdinde her türlü destek ve katkıda bulunacaklarını Başkan Güner'e ilettiler.

Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünde yeni dönem Başkanı olan İlker Güner ise ziyaretten son derece mutlu olduğunu söylerken, " Yakın dostlarımızın bugün yapmış oldukları ziyaret bizlere moral motivasyon kattı. Biz de kulüp olarak ilçede buluna tüm sivil toplum kuruluşları ile bu ilçe için neler yapabilirsek yanlarında olacağını ifade ettik. Bu tür ziyaretleri çok önemsiyoruz, Beykoz'da bu görüntüleri ve jestleri görmek gelecek adına bizleri fazlası ile umutlandırmakta " diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder