7 Ağustos 2022 Pazar

BEYKOZ 1908'DE " TEK RENK TEK YÜREK, TEK AŞK AYAĞA KALK BEYKOZ " KAMPANYASI DEVAM EDİYOR


Beykoz 1908 A.Ş. Futbol takımında 2022-23 sezonu ilk antrenmanı için geriye sayım başlarken Sarı-Siyahlı yönetim geçmiş yıllarda yaptığı gibi bir yeni kampanya ile giderleri karşılayabilmek için gelir bulma düşüncesinde

Bu kapsamda 115.Yıla özel yaptırılacak formalar için kampanya başlatılan Boğaziçi Ekibinde ilk günlerde son yıllarda kulübün her fırsatta yanında olan değişik isimler yine öncülük yaptı.


İLK KATILANLARDAN BİRİ MURAT ALTIKARDEŞ OLDU

Beykoz 1908 A.Ş. Sosyal Medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi ;

Kulübümüzün "Tek Renk, Tek Yürek, Tek Aşk Ayağa Kalk Beykoz" sloganı ile yola çıktığımız, 'Hedef 1908 hatıra forma' kampanyası çerçevesinde kampanyamıza kulübümüz hesabına bir adet forma bedeli karşılığında 1908 lira yatırarak katılan İETT Genel Müdür Yardımcısı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı, kulübümüzün geçmiş dönem yöneticilerinden sevgili kardeşim Murat Altıkardeşler' e şahsım ve camiamız adına teşekkür ediyoruz.




BİR KATKI DA AYHAN UZUNYAYLA'DAN...

Kulübümüzün "Tek Renk, Tek Yürek, Tek Aşk Ayağa Kalk Beykoz" sloganı ile yola çıktığımız, 'Hedef 1908 hatıra forma' kampanyası çerçevesinde 1908 TL olan kampanyamıza ilk kulak verenlerden Gelecek Partisi Beykoz ilçe Başkanı değerli kongre üyemiz Sayın Ayhan Uzunyayla başkana şahsım ve camiamız adına teşekkür ediyoruz.




CEMAL SATALOĞLU " BEN DE VARIM " DEDİ

Kulübümüzün "Tek Renk, Tek Yürek, Tek Aşk Ayağa Kalk Beykoz" sloganı ile yola çıktığımız, 'Hedef 1908 hatıra forma' kampanyası çerçevesinde 1908 TL olan kampanyamıza ilk kulak veren ve her daim desteklerini kulübümüzden esirgemeyen değerli kongre üyemiz İ.B.B ve Beykoz Belediye meclis üyesi Sayın Cemal Sataloğlu başkana şahsım ve camiamız adına teşekkür ediyoruz.




ÇAĞLAR ŞENOL KAYITSIZ KALMADI


Kulübümüzün "Tek Renk, Tek Yürek, Tek Aşk Ayağa Kalk Beykoz" sloganı ile yola çıktığımız, 'Hedef 1908 hatıra forma' kampanyası çerçevesinde 1908 TL olan kampanyamıza katılan ve her daim desteklerini kulübümüzden esirgemeyen geçmiş dönem yönetim kurulu üyemiz sevgili kardeşim Çağlar Şenol 'a şahsım ve camiamız adına teşekkür ediyoruz.




BİR KATKI DA TAKIM KAPTANINDAN GELDİ

Kulübümüzün "Tek Renk, Tek Yürek, Tek Aşk Ayağa Kalk Beykoz" sloganı ile yola çıktığımız, 'Hedef 1908 hatıra forma' kampanyası çerçevesinde 1908 TL ile kampanyamıza katılan kulübümüzün U 12 takımı kaptanı Arda Kaba' ya ve onu yetiştiren ebeveynlerine çok teşekkür ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder