7 Ağustos 2022 Pazar

BEYKOZ'DAN ÇANAKKALE'YE TRANSFER VAR ! BAYRAM UÇAR KEPEZ BELEDİYESPOR'DA


Beykoz İlçesinden yetenekli bir isim daha şehir dışı transfere imzasını attı.

Beykoz'un 115 Yıllık maziye sahip temsilcisi olan Beykoz 1908 A.Ş. Altyapı Takımlarında futbola başlayan Bayram Uçar, en son olarak İstanbul 2.Amatör Ligde ilçeyi temsil eden Rüzgarlıbahçespor Takımı ile şampiyonluk yaşamış ve takımını 1.Amatör Lige çıkarmıştı.

Özellikle Beykoz 1908 A.Ş. Takımında tüm yaş kategorilerinde forma  giydiği sezonlarda şampiyonluklar yaşayan Bayram Uçar, A Takımda da görev yaptıktan sonra İlçenin Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden Ortaçeşmespor'da futbolculuk kariyerini devam ettirmekte idi.

Vatani görevini ifa ettikten sonra ayağının tozu ile birlikte forma giydiği takım arkadaşları ile Rüzgarlıbahçespor'a geçiş yapan Uçar, bu kulüp bünyesinde yaşanan ilk A Takım şampiyonluğunda payı olan isimlerden olup tarihe geçmesini bilmişti.

İstanbul dışı takımlarda değişik dönemlerde Antalya Manavgatspor, Muğla Dalamanspor ile deneyim kazanan 1999 doğumlu yıldız oyuncu bu kez rotasını Çanakkale'ye çevirmiş oldu.

Bayram Uçar bu sezon oldukça iddialı bir takım kuran ve TFF Bölgesel Amatör Ligi hedefleyen bu Çanakkale ilinin yılların kulübü olan Kepezspor ile anlaşarak 3.kez İstanbul dışına çıkmış oldu.

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale'de Kulüp Merkezinde düzenlenen imza töreni ile resmen Çanakkale temsilcisi ile anlaşan hırsı ve fiziki gücünün yanı sıra inatçı kimliği ile de bilinen Bayram Uçar anlaşmanın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi ;

 “ Beklentileri olan büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım, bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim. Transferimde emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Bundan sonra Çanakkale Kepezspor’un başarılı olması için mücadele edeceğim “ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder