5 Ocak 2023 Perşembe

BEYKOZ 1908 A.Ş. BAHÇELİEVLER SOĞANLI MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda hafta sonunda Bahçelievler Soğanlı takımı ile ikinci yarının ve de 2023 yılının ilk maçında karşı karşıya gelecek olan Beykoz 1908 Takımında hazırlıklar tamamlandı ve dinlenmeye geçildi.

Grupta son maçını 10 Aralık 2022 Tarihinde Gülsuyuspor ile deplasmanda yapan ve 1-0 galip gelen sarı-siyahlı takım Bey geçtiği hafta, ötelenen maç programı derken yaklaşık 1 aydır maç yapmamıştı.



Cumartesi günü Beykoz Stadında Saat 15.00'de başlayacak mücadeleye büyük önem veren Boğaziçi ekibinde galibiyetten başka bir sonuç düşünülmüyor.



Bu zorlu maç öncesinde Beykoz 1908 A.Ş. Takımı 14 puan ile 5.sırada yer alırken, Bahçelievler Soğanlı takımı ise 16 puanla 3.sırada ikinci yarının ilk maçına çıkacak.



Beykoz Stadında tüm futbolcuların katılımı ile gerçekleşen haftanın son çalışmasında futbolcuların oldukça hırslı ve istekli bir görüntü vermeleri dikkatlerden kaçmadı.



Beykoz 1908 A.Ş. Asbaşkanı Sedat Kaba her iki takım için de oldukça önem kazanmış olan mücadele öncesinde yaptığı değerlendirmede, " İlk iki yolundaki rakiplerimizden biri olan Bahçelievler Olimpik takımını deplasmanda 4-1 mağlup etmiştik. Tabii ki her iki takımın ligdeki son durumları dikkate alındığında bu bir ölçü olmaz. Futbolcu kardeşlerimiz iyi bir hazırlık süreci geçirdi. Sakatlık problemi olan futbolcularımız bir nebze de olsa iyi duruma geldi. Bu maçın öneminin herkes farkında, bizim açımızdan alınacak sonuç ikinci transfer dönemindeki yol haritamız için de belirleyici olacaktır. Cumartesi günü Büyük Beykoz taraftarlarının da vereceği destek ile maçı kazanıp, sonrasında hep birlikte galibiyet sevincini yaşamak istiyoruz " diye konuştu.



Beykoz 1908 A.Ş.'nin son çalışması sonrasında sürpriz bir mangal partisi düzenlendi. Yönetim Kurulu Üyelerinden olan aynı zamanda eski futbolcularından Fırat Altıkardeşler ise çalışmayı takip ederken baklava ikramında bulundu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder