2 Ocak 2023 Pazartesi

BEYKOZ HAVADİS OLARAK 2022 YILINDA 1690 HABER İLE HİZMETE DEVAM DEDİK

 

Beykoz İlçesinin Spor Haberleri anlamında tek özel web sitesi olarak yayın hayatına devem eden Beykoz Havadis Sitesi olarak 2022 Yılını da Haber Sayısı bakımından zirveyi bırakmadık...

Yıl içinde tam 1690 haber paylaşımı ile ilçe spor camiasında izlenen bir site site olmanın mutluluğu yorgunluğumuzu aldı gibi...

Keşke çok geniş bir kadro ile hizmet verebilsek ve en az bu sayının iki katına ulaşabilse idik diye de düşünmüyor değiliz...ancak birkaç samimi dostumuzun verdiği reklam katkıları ile var olmaya devam ediyoruz.

Çok zaman aklımızdan artık pes demeye başladığımız anlarda dostlarımızın mesajları, talepleri ve muhabbetleri bizi yine teşvik etti.

Tabii ki üzüldüğümüz noktalar yok mu var hem de çok var...mesela bazı takımlar neden bizlerden haber çıkmıyor diyor, ancak bir kere olsun kendinizden bu hizmet sitesine ne zaman bayram, seyran, özel gün reklam mesajı vermediklerini de kendi vicdanları ile baş başa bırakıyoruz.

Bize değer veren samimi dostlarımız ile yola devam diyoruz...bu anlamda 2023 yılında da her yeni yılda dediğim gibi biraz tempomuzu düşürmek istesek de bunu başarabilecek miyim, yoksa gece yarısı bile fotoğraf gönderip " Talip abi bugün galip geldik, ne olur bir haber!" diyen gençleri kıramamaya devam edeceğim mi bilemiyorum.

Eskiden kusura bakma gençler maçınıza gelemiyorum A Takım düzeyinde birçok maç içinden bile seçme yapmak zorundayım derken, şimdilerde takımlardan gelen fotoğraf, hatta kadrolarını yazıp, golleri atanları, hatta maçtaki pozisyonları bile atanları kırmamaya gayret ediyorum. İlk kez Salı, Çarşamba günlerine sarkan maç haberleri bile olmakta bu yüzden.

Neyse sağlık, huzur ve mutluluk dolu herkesin gönlünce olacağı bir yıl temenni ediyorum...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder