7 Ocak 2023 Cumartesi

RÜZGARLIBAHÇESPOR KULÜBÜNDEN " AKRAN ZORBALIĞI " SEMİNERİ VARDI


Beykoz İlçesinde son yıllarda oldukça dikkatleri çeken bir konuda seminer vardı. Rüzgarlıbahçe Spor Kulübünün Bahattin Özyazıcı İlkokulu Konferans Salonunda gerçekleşen  etkinlik bu anlamda spor kulüpleri için de bir ilk olma niteliğinde idi.

Rüzgarlıbahçespor Kulüp Başkanı Bayram Taşkıranlar etkinlik sonrasında ER-HA Beykoz'a yaptığı özel açıklamada son derece yaralı bir etkinlik yaşandığına vurgu yaparken, bu tür seminerlerin Beykoz İlçe genelinde yapılmasını beklediklerini ifade etti.



Günümüzün güncel problemlerinden olan Akran Zorbalığı üzerine Rüzgarlıbahçe Spor Kulübünün düzenlediği seminer, kulüp altyapı sporcuları ve ailelerin katılımıyla Bahattin Özyazıcı İlkokulu Seminer Salonunda gerçekleşti. 



Çocuk Gelişim Uzmanı Hülya Taşkıranlar ve Rüzgarlıbahçespor Antrenörü Emre Kocaoğlu yönetiminde gerçekleşen seminerde, çocukların iletişim problemleri üzerine farkındalık yaratmak için çeşitli etkinlikler ve etkileşimler ile birlikte verimli bir sunum gerçekleşti. Tüm kulüplerin ve eğitim kurumlarının akran zorbalığı ile alakalı çalışma gerçekleştirmelerini ve çocuk psikolojisini önemsemeleri konusunda örnek olmasını umuyoruz.

Akran Zorbalığı Seminerindeki konuşmacı olan Çocuk Gelişimi Uzmanı Hülya Taşkıranlar'a,  Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü Antrenörü Akademisyen Emre Kocaoğlu'na ve Bahattin Özyazıcı İlkokulu Okul Müdürü Ramazan Ercan,  Mahalle muhtarımız Sedat Altun'a ve katılımlarından dolayı ailelerine ve çocuklara teşekkür eden Başkan Taşkıranlar, kulüp olarak da bu önemli konuda öncelik ettikleri için de mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

ER-HA BEYKOZ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder