14 Ocak 2023 Cumartesi

BEYKOZ BASKETBOL'DAN SERTAÇ KARABULUT'A TEŞEKKÜR VAR


Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi ( KBBL ) B Grubunda ikinci yarının ikinci maçında Bursa temsilcisi Ayyıldızspor'u konuk edip farklı galibiyet ile mücadeleyi tamamlayan Beykoz Basketbol takımında keyifler yerinde!

Sarı-Siyahlı ekibin müsabakası öncesinde Basketbol Sporuna verdiği sponsorluk desteği ile bilinen İş İnsanı Sertaç Karabulut'a Boğaziçi Ekibinin Kulüp Başkanı Cüneyt Pulan'tan özel bir hediye vardı.

Başkan Pulant, " Biz Kadın Basketbol Liglerine renk katma niyetinde olan kulüpler için verilecek sponsorluk desteklerine büyük ihtiyaç duyulmakta. Bu anlamda değeli iş insanı Sertaç Karabulut camiada verdiği katkılardan dolayı gönülleri feth etmesini bilmekte. Kulübümüze de destek olan sayın Karabulut'a kulübüm, sporcu, idari ve teknik kadrodaki arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.



Beykoz Basketbol Kulübü Başkanı Cüneyt Pulant maç öncesinde İş İnsanı Sertaç Karabulut'a üzerinde sporcuların ve teknik kadronun imzalarının bulunduğu basketbol topunu günün anısına taktim etti.

Maçın ardından salona inen Sertaç Karabulut Sarı-Siyahlı  sporcuları galibiyetlerinden dolayı tebrik ederken günün anısına aynı fotoğraf karesinde görüntü verdi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder