11 Ocak 2023 Çarşamba

GÜMÜŞSUYUSPOR EVİNDE UZATMALARDA VURULDU! 2-3


İstanbul 1.Amatör Lig 13.Grubunda hafta içi müsabakasında Beykoz Temsilcisi olan Gümüşsuyuspor evinde, Paşabahçe Stadında Girne Gençlik takımını konuk etti.

Konuk Girne Gençlik müsabakada ilk golü bulan taraf oldu. Gümüşsuyuspor 4 dakika sonra eşitliği yakaladı 1-1. İlk yarı bu skorla kapandıktan sonra ikinci yarıda konuk takım bir kez daha öne geçiren golü buldu. 

Normal sürenin ardından başlayan uzatma anlarının ilk dakikasında Gümüşsuyuspor Mikail Boyraz ile eşitliği yakalayıp bir puanı kazandım derken son düdk çalması beklenirken konuk takım bulduğu golün ardından 3 puanı alıp evinde dönerken, Beykoz ekibinde büyük üzüntü hakimdi.

Stat : Paşabahçe

Hakemler : Yusuf Burak Özyüzer, Nisa Ertal, İsmail Onur Gürçay

Gümüşsuyuspor : İrfan, Serkan, Barış, Mustafa, Yunus Halil, Arda Deniz ( Dk.83 Oğuz Kaan ), Abdoullaye Sıdıya Sıdıbe, Mohamed Dır Bakoudıala Dıakıte ( Dk.46 Ali ), Yusuf, Mikail

Yedekler : Tolga, Hamza Eren, Arda Şahinli

Antrenör : Kamil Çolak

Girne Gençlik : Yiğit Sedat, Fevzican ( Dk.57 Arda Kaya ), Şükrü, Uğur( Dk.66 İbrahima Ouattara ), Adem ( Dk.66 Görkem ), Emirhan, Umut, Onur ( Dk.66 Selahattin ), Muhammed, Onurcan, Burak ( Dk.87 Yao Seraphin Kouassı )

Yedekler : Efe Kenan, Arif, Recep Ali

Antrenör : Halil Şahinoğlu

Goller : Dk.21 ve Dk.67 Umut Kaba, Dk.25 Abdoullaye Sıdıya Sıdıbe, Dk.91 Mikail Boyraz, Dk.95 Muhammed Meral

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder