12 Ocak 2023 Perşembe

BEYKOZ 1908'DE K.Ç. İDMANYURDU HAZIRLIKLARI DEVAM ETTİ


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda ilk iki iddiası ile yoluna devam eden Boğaziçi temsilci Beykoz 1908'de Pazar günü deplasmanda oynanacak Küçükçekmece İdmanyurduspor müsabakasının hazırlıkları devam etti.

Beykoz Stadında gerçekleşen son çalışmada U18 Takımı ile hazırlık maçı yapılırken Teknik Sorumlu Özgür Ataçocuğu maç esnasında futbolcularına pozisyonlar ile ilgili uyarılarda bulundu.

İdmanı takip edenler arasında yer alan Asbaşkan Sedat Kaba, Beykoz Camiasının transfer haberi beklentilerini tahmin edebildiklerini söylerken, " Bu konuda kesinlikle aceleci olmayacağız. İnce eleyip sık dokuyan bir bakış açımız var. Daha 2.transfer döneminin ilk günlerini yaşamaktayız. Elbette bizim listemizde olan isimler bulunmakta, görüşmeler yaptık ve yapmaya da devam etmekteyiz. Beykoz camiası en doğru kararı vereceğimizden, takıma gerçekten katkı sunacak, açıkları kapatacak isimlere yöneldiğimizi bilsin yeter. " şeklinde konuştu.

Hafta sonunda oynayacakları Küçükçekmece İdmanyurduspor karşılaşmasına ilişkin görüşlerini açıklayan Teknik Sorumlu Özgür Ataçocuğu ise rakiplerini kesinlikle küçümseme lükslerinin olmadığına vurgu yaparken, " Çalışmalarımız ciddiyetle devam ediyor. İyi bir hava yakaladık ve bunun devam etmesi en büyük dileğimiz. Futbolcu kardeşlerimiz de moral-motivasyon olarak üst seviyelere gelmiş durumda. Pazar günü Beykoz'a galibiyet ve dolayısı ile de 3 puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder