17 Ocak 2023 Salı

GÖKTEKE KARDEŞLER ORTAÇEŞMESPOR'UN BAŞARISI İÇİN EL ELE VERDİ!


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubunda ilk iki için en iddialı takımlar arasında yer alan Ortaçeşmespor'da iki kardeş futbolcu takımın başarısı için ter akıtmakta...

Sezon başında takıma dahil olan kardeş Recep Tayyip Gökteke ve ikinci transfer dönemi kadroya katılan abisi Sami Gökteke, takımlarının TFF Bölgesel Amatör Lig hedefine katkıda bulunmak için el ele vermiş durumda.

Sezon başında Süper Amatör Liginin Sarıyer temsilcilerinden olan İstinyespor'da transfer edilen Recep Tayyip Göktepe takıma yaptığı katkı ile Ortaçeşmespor tribünlerinden tam not almıştı.

1999 Doğumlu olan Recep Tayyip Gökteke, futbola Ferahevler takımında çıkan lisansı ile başlamıştı. Ardından sırası ile Çayırbaşıspor, Ferahevlerspor, Okmeydanı Fetihspor, Yukatel Kayserispor, İstinyespor, Pınarspor, İstinyespor takımlarında oynadıktan sonra Sarıyer Bölgesinden Boğaziçi'nin karşı yakasına geçip Ortaçeşmespor ile anlaşmıştı.

Kariyerinde 85 Profesyonel müsabaka bulunan Abi Sami Gökteke ise Sarıyer Altyapısında parlamaya başladığı futbolculuk hayatında sırası ile Kasımpaşaspor U12, Sarıyer, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, 1920 Maraşspor, Tavşanlı Linyitspor, Diyarbekirspor, Sarıyer, Tepecikspor, Ankara Demirspor, Kepez Belediyespor ve son olarak da 1966 Edremitspor takımlarında görev yapmıştı.

Sami Gökteke hafta sonunda Ortaçeşmespor takımında ilk kez forma giyerken tecrübesi ile dikkatleri maç boyunca fazlası ile yansıtmıştı. Gökteke kardeşler ayı takımda buluşmaktan mutlu görünürken Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin'in şampiyonluk beklentisine katkıda bulunma niyetinde.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder