17 Ocak 2023 Salı

PAŞABAHÇESPOR U18 GENÇLERİNDE NEŞELER YERİNE GELDİ


Beykoz İlçesinin Altyapı Takımları anlamında iki güçlü temsilcisinin hafta sonunda U18 Yaş Kategorisine dahil yaptıkları karşılaşmada Paşabahçespor, Çubukluspor'u 5-0 gibi farklı bir skor ile yenmişti.

Boğaziçi ekibinde futbolculuk kariyeri de olan Ersan Demir Yönetimindeki Paşabahçe Gençleri , geride kalan hafta sonunda Mustafa Cenk Kabataş, Buğrahan Basüt, Baran Taşdeler Hakem üçlüsünün yönettiği müsabakada güzel oyununu 5 golle taçlandırmasını bilmişti.



Paşabahçespor U18 Yaş Takım Antrenörü Ersan Demir, Çubukluspor karşısında aldıkları galibiyetin anlamının büyük olduğuna vurgu yaparken, " Gençlerimiz maçı takip edenlere he güzel bir futbol keyfi izletirken 5 golle bu oyunlarını taçlandırmış oldular. Şu anda namağlup en yakın rakibimizin 4 puan önünde yola devam ediyoruz. Tabii ki lig uzun bir maratonu içermekte ancak ben bu gençlerin Paşabahçespor camiasına bir şampiyonluk yaşatacaklarına canı gönülden inanıyorum. Yakacıkspor maçının hazırlıları neşeli başladı. Hafta sonundaki bu deplasman maçından evimize mutlu dönmek için ciddiyetle çalışmalarımız devam etmekte "  diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder