19 Ocak 2023 Perşembe

ORTAÇEŞMESPOR HAFTANIN SON ANTRENMANI SONRASI MANGAL PARTİSİ İLE STRES ATTI


Beykoz İlçesini İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubunda temsil eden Ortaçeşmespor'da Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Gültepespor müsabakasının son antrenmanı yapıldı.

Bordo-Beyazlı ekipte Beykoz Stadı Altyapı Halı Sahasında yapılan antrenmanın sonrasında takıma mangal sürprizi vardı...

Futbolcu, Teknik ve İdari kadronun katılım sağladığı etkinlikte tabiri caizse moral-motivasyon depolanmış oldu.

Ortaçeşmespor Kulübü Sportif Direktörü Salih Sargın'ın mangal başında da ustalığını gösterdiği etkinlik nedeni ile futbolcuların emeği geçenlere teşekkürleri vardı.



ER-HA Beykoz'a açıklamalarda bulunan Ortaçeşmespor Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin etkinliğe gelemediğini hatırlattıktan sonra bu tür sürprizlere devam edeceklerini söylerken, " Ben bu sezon gerçekten de bizlere çok güzel futbol seyrettiren futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İlk iki yolunda en iddialı takımlardan biri olduğumuz zaten ortada. Yakaladığımız bu şansı iyi değerlendirmekte kararlıyız, hiçbir kötü sürpriz yaşamak da istemeyiz. Gültepespor maçı için bizde heyecanla beklemekteyiz. Öte yandan grupta takipçilerimizden İstanbul Bafraspor takımı ile İstanbul Anadolu maçından çıkacak skoru da kendi açımızdan önemsiyoruz. Bir kulağımızda  o maçta olmayacak desek yalan olur. Ben Ortaçeşmespor camiasına da bir mesaj iletmek istiyorum, artık final haftaları başladı, el birliği ile takımımız Yükselme Grubuna taşımalıyız. Bu sebeple verilen desteği arttırmaları takım üzerinde son derece güzel bir etki bırakacaktır " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder