20 Ocak 2023 Cuma

BEYKOZ 1908'DE TUNASPOR HAZIRLIKLARI NEŞELİ TAMAMLANDI


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda ilk iki iddiası olan takımlarda Beykoz 1908 A.Ş.'de Yarın ( Cumartesi ) oynanacak Tunaspor müsabakasının hazırlıklarını tamamladı.

Boğaziçi ekibinde hafta boyunca Teknik Sorumlu Özgür Ataçocuğu yönetiminde yapılan antrenmanlarda hırslı ve istekli tablo dikkatlerden kaçmazken Tunaspor maçı ile birlikte önümüzdeki hafta içinde yapılacak Küçükçekmece İdmanyurduspor erteleme maçından galibiyetler bekleniyor.



Sarı-Siyahlı Takımın başına geçtikten sonra ilk iki potasına sokan Antrenör Özgür Ataçocuğu " Biz teknik anlamda hafta boyunca gerekenleri yaptık. Tunaspor maçını kazanıp iddiamızı devam ettirmek istiyoruz " derken açıklamasının devamında ise Beykoz Tribünlerine mesajlarını iletti..." Bu zorlu süreçte hedefimize ulaşmak için Büyük Beykoz taraftarlarının desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Yarın ( Cumartesi ) Beykoz Stadında yine bir galibiyet sevinci yaşamak istiyoruz. 90 dakika sabırla bizleri desteklesinler " şeklinde konuştu.




Beykoz 1908 A.Ş. Asbaşkanı Sedat Kaba ise şu anki mevcut puan tablosunu değiştirmenin kendi ellerinde olduğuna vurgu yaparken, " Öncelikle üst sırada yer alan ilk ikideki rakiplerimiz ile evimizde oynamanın avantajına sahip olduğumuzu hatırlatmak isterim. Ayazağaspor, İzzetpaşaspor, Gülsuyuspor ile Beykoz Stadında tam anlamı ile final maçlarına çıkacağız. Bu süreçte alttaki takımlar ile yapacağımız müsabakalarımızdan da mutlak surette puanlar ile ayrılmak zorundayız, kesinlikle bir sürpriz yaşamak istemiyoruz " diye konuştu.




İkinci transfer dönemi için sessizliğe bürünüldüğü şeklinde oluşan bakış açısına da değinen Kaba, " Geçmiş yıllarda bu konuda canımız çok yandığından, karşılık bulamadığımızdan dolayı sadece ve sadece takıma uyum sağlayacak, Antrenörümüz Özgür Hocanın da oyun planı ve anlayışına uyacak isimleri titizlikle inceliyoruz. Bu sebeple biz de çıkıp kamuoyunda 5-6 oyuncu ile anlaştık gitti diyebiliriz, ancak bu konuda artık ne derler sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali bir duruş, bakış açımız var. Elbette listemizde belirlenen birçok isim de yok değil " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder