11 Şubat 2023 Cumartesi

BEYKOZ 1908 İLE ÇENGELKÖYSPOR ÇOK UZUN YILLARIN ARDINDA BU KEZ DOSTLUK MAÇINDA BULUŞTU


Beykoz 1908 Takımı ile Boğaziçi'nin bir diğer temsilcisi olan Çengeköyspor arasında çok ama çok uzun yıllar öncesinde yaşananlar iki camiayı bir birinden uzak kalmasına neden olmuştu.

Ülke olarak yaşadığımız Cumhuriyet Tarihimizin en büyük ve yıkıcı deprem hadisesi sonrasında yaşanan birlik-beraberlik ve dayanışma ruhunun izlerini değişik alanlarda pek çok örneği ile görmek mümkün iken Beykoz Stadı da bu türden güzel bir örneğe ev sahipliği yaptı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinin deprem sonrası yan yana ortak bir amaç için bir araya geldikleri gözlemlenirken, Beykoz 1908 ve Çengelköyspor Takımlarında Teknik Sorumluluk yapmış olan ve Marmara Üniversitesi Besyo Öğretim Görevlilerinden de olan Prof.Dr. Mehmet Yorulmazlar'ın girişimi ile her iki takım uzun yılların ardından Beykoz Stadına çıktılar.

Çengelköyspor Teknik Sorumlusu Mehmet Yorulmazlar ile Beykoz 1908 A.Ş. Teknik Sorumlusu Özgür Ataçocuğu ile futbolcular birlikte sahaya çıkarken, ardından depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunup dualar gönderildi.

Tam bir dostluk havası şeklinde geçen karşılaşma her iki camianın barışma anlamı da taşırken, maç sonunda özel maçın ardından skor da anlam ifade etmedi, çünkü tek kazanan vardı oda dostluk...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder